Gå til innholdet

Nå begynner badesesongen!

Er du klar for sol, sommer, strand, solkrem, seiling, og svømming? Uansett hvilke vannaktiviteter du foretrekker; her finner du badetøy i Midtbyen:

Reimers er en av Norges største spesialbutikker på bikini og badedrakter i merkene WIKI, Esprit, Sloggi og Trofé. De selger badetøy hele året, til sammen rundt 20.000 bikinideler, hvorav 2/3 selges i sommermånedene.
525-2475_525-4446_panorama
Foto: reimers.com

Det lett å finne noe som passer: Reimers har bikinioverdeler i størrelser fra A-G cup og bikinitruser fra 34-48. 
"Mix- & Match"- programmene er bikiniserier hvor du kan velge mellom 4 overdeler (med/uten bøyle eller vattering) og 5 trusemodeller etter ønske. Det gir deg mulighet til å skreddersy din egen bikini. Priser fra kr. 49,- pr. del.
Reimers har 2 butikker i Midtbyen: Én i Thomas Angells gate 18 og én på Byhaven kjøpesenter.

Spex outlet har et godt utvalg av shorts, bikini og sandaler. Noe er fra i år og noe er litt eldre.
Spex Outlet jobber tett med flere store distribusjonsselskaper og butikkonsepter, som gir mulighet til å selge merkeklær til meget gunstige priser. Dette gjelder spesielt vareprøver og overskuddslagre. Spex Outlet holder til i Boardshops gamle lokaler på Mercur-senteret i Kongens gate 8 (øverst i Nordre).


Pretty Sporty er kjent for trendy treningsklær for kvalitetsbevisste kvinner. Her får du treningsklær, sko og utstyr fra
en rekke anerkjente merker. Badetøyet er fra Speedo og Adidas.
Du finner Pretty Sporty i Olav Tryggvasons Gate 30.

G-sport Lefstad har badetøy til både dame og herre:
Firefly bikini og Superdry shorts, herre. G-Sport Lefdal
Bikini: Firefly. Badeshorts, herre: Superdry. Foto: G-Sport.

Til dame får du badedrakter fra Arena og Technopro, samt bikinier fra Helly Hansen og Firefly. Fargene til dame er blå, korall, svart og blått.
Til herre får du badeshortser fra Peak Performance, Helly Hansen, Superdry, Firefly og Arena. Til herre er det mange spreke farger i år, både oransje, rød, blå, grå og svart.
Du finner G-sport Lefstad i Munkegata 44

Norrøna Consept Store er nok mest kjent for turklær, men har et par gode strandshortsmodeller:
Strandshorts Norrøna Foto Chris Holter
Foto: Chris Holter/ Norrøna.

Board Shorts og Light Weight Flex1 Shorts er begge hurtigtørkende, har masse stretch og er kjempegode å gå i på stranda.
Tech t-skjortene har UV50 solblokk, tørker fort og er lette og komfortable. Du finner Norrøna Consept Store i Thomas Angells gate 20.


Skal du være i Trondheim i juli?
Se hva du kan oppleve!

På jakt etter sportsutstyr?
Midtbyen har hele 16 sportsbutikker med gangavstand imellom.