Gå til innholdet

Bare i Midtbyen: Angen

Frisk opp høstantrekket ditt med glade farger og spennende detaljer! Ta turen til Angen i Dronningens gate. 

Angen er en godt etablert butikk i Midtbyen som har kledd opp damer i alle aldre siden 1953. Butikken eies nå av tyske Gerry Weber, og selger klær av høy kvalitet i flere kjente merker som bl.a. Joseph Ribkoff og selvsagt Gerry Weber. - Vi har flere tyskere innom butikken i løpet av turistsesongen som handler hos oss, og de er svært så fornøyde med å finne kjente tyske merker på stativene. Det er i det hele tatt mange turister som besøker oss. I dag var det et australsk par innom og kjøpte regnklær, forteller butikkleder Kjersti.

- Selv om kundene stort sett er damer i alderen 35-40 år og oppover, stikker det også 20-åringer innom oss, sier Kjersti. Både de slanke og de med mer former finner klær her. Den siste kundegruppen setter stor pris på at vi har klær med et annet snitt enn hva de finner i andre butikker. Vi er forresten de eneste i byen som selger merket Samun som har klær i størrelsene 40-54.

Angen2

 Når vi kommer inn i butikken, blir vi minnet om at det går mot kaldere tider. Det bugner av vintertøy i blått, sort, rødt og burgunder. Selv om vi ennå er i august, er kundene klare for høsten og vinteren. Her er det viktig å sikre seg godbitene først. 
Går vi ned trappen til kjelleren, er det hovedsakelig selskapstøy som møter oss. Klassiske kjoler, fargesprakende jakker og topper henger tett i tett. Her henger nok mangt et julebordsantrekk. - Kundene våre er glade i spreke farger, sier Kjersti. Og så er de så lojale, og det setter vi selvsagt stor pris på.

Angen6
Kjersti er en sprudlende og serviceorientert butikkleder, og ønsker damer i alle aldre velkommen til en butikk full av flotte høstklær i alle varianter. 

Angen
Angen er en kjent og kjær butikk i Midtbyen. Den ble etablert i 1953 og het i mange år Kåpesenteret T. Angen. .

Tekst: Gretha Bekken
Foto: Monica Bye Gjertsen