Gå til innholdet

Bare i Midtbyen: Miss Organic

I Thomas Angells gate 13 finner man et lite univers for økologisk hudpleie og kosmetikk. For snart 2 år siden åpnet Bente Gätschmann sin butikk MISS ORGANIC i Midtbyen. I dag er dette Norges største økologiske parfymeri!

Det dufter behagelig når man kommer inn i det flotte og innbydende butikklokalet. Her står den ene kjente merkevaren innen økologisk hudpleie etter den andre på rekke og rad. Kundene kan blant annet velge og vrake mellom 6 ulike hudpleieseier, 4 make-up merker, hårpleieserier og mye mer i det som er det største utvalget nord for Oslo.

Den iøynefallende oljebaren er helt unik. Kundene kan velge mellom 17 forskjellige sertifiserte økologiske oljer som gjør utrolig godt for huden, spesielt i den kalde vinterperioden. I store glasskrukker finner man blant annet jojobaolje, mandelolje og acaiolje . Oljene er vitaminrike og noen har viktige mineraler for huden, mens andre har en god anti-aging effekt. MISS ORGANIC tilbyr å blande oljende etter kundenes personlige behov og ønske. I tillegg kan man få laget sin egen bodyscrub, tilsette denne eteriske oljer og få et skreddersydd pleieprodukt. 


Missorganic3 web


Alle hudpleieseriene hos MISS ORGANIC er laget for nordisk hud og tilpasset vårt klima. En bestselger er det prisvinnende danske merke Rudolph Care som er basert på acaibær. Også norske merker er tilgjengelige, som bl.a. det populære RÅ. Bente opplever også at de mange turistene som kommer til byen er interessert i nordiske merker.

Missorganic1 web

                                                                    

Bente Gätschmann ønsker å gjøre økologisk hudpleie lett tilgjengelig slik at flere og flere bruker det, både for egen helse og for miljøets skyld. En hendelse i nær relasjon gjorde at hun for snart 12 år siden oppdaget hvor viktig det er å ha fokus på hva du putter i kroppen og hva du tar på kroppen. Siden den gang har hun vært en ildsjel og ambassadør for økologiske produkter. Bente valgte en livsstil som inneholder bevisste valg bort fra ingredienslister fulle av syntetiske og ofte helseskadelige kjemikalier. Hun har fokus på informasjon og personlig service i samtaler med kundene, slik at de blir fornøyde med valget. Derfor tilbyr hun også hudtester.

Missorganic4 webNytt nå til høsten er arrangementer for mindre grupper som vennegjenger og vinklubber hvor MISS ORGANIC tilbyr private sminkekurs og hudpleiekvelder med enkel bevertning.

Missorganic5 web


Som medlem hos Midtbyen Management har MISS ORGANIC åpent hver dag fra 10-18, også på lørdager. Samtidig har Bente bygd opp en nettbutikk, som gjør at produktene er tilgjengelige både utenfor åpningstid og utenfor Trondheim. Selv mener hun at ingenting slår en koselig handledag i Midtbyen med de mange unike butikkene og gode spisestedene.

Tekst: Kirsten Schultz
Foto: Monica Bye Gjertsen


På utkikk etter flere shopping-godbiter eller restaurantopplevelser i Trondheim sentrum?
Les flere av sakene Bare i Midtbyen her, kanskje du vil oppdage en ny perle i byen.

Flere nyheter fra midtbyen.no:
Etikken - et lite supermarked for den etisk bevisste, og de nysgjerrige.
Dette skjer i Midtbyen i august