Gå til innholdet

Bli med og støtt P3aksjonen 2017!

De siste årene har P3aksjonen blitt arrangert på Torvet i Trondheim til inntekt for en meget viktig sak. Årets aksjon går til Unicef og deres aksjon ”Læring i krig”. I år finner du studioet på Beddingen på Solsiden. Formålet er å gi flest mulig barn i krigs- og katastrofeområder en bedre framtid gjennom utdanning. Barn er det viktigste verden har, og vi oppfordrer derfor alle til å bidra.

I 2016 ble det samlet inn over 5,5 millioner kroner. Klarer vi å slå fjorårets resultater?

Foto: Tom Øverlie og Rashid Akrim, NRK P3

Live-sending starter 18. oktober

Sendingen vil foregå live i 100 timer på radio, nettradio og på NRK3 døgnet rundt fram til søndag 22. oktober kl. 23.00.
Programlederne håper at så mange som mulig tar turen til Solsiden, det som skjer underveis blir til basert på engasjement fra publikum og programlederne. 

Til studio kommer artister, fagpersoner og andre for å skape blæst rundt saken. 
Her er et lite utvalg av artister du kan oppleve live på Solsiden:

Torsdag: Bendik, Unge Ferrari
Fredag: Sondre Justad
Lørdag: Linda Vidala «Bængshot» feat King Skurk One, Jonas Benyoub, Rytmeklubben
Søndag: Sløtface, Hkeem, Cezinando

Se alle høydepunkt og se alt direkte på P3.no

Skjemt og alvor

Hvem kan vel glemme da Silje ”sleika på ting for cash”, deriblant Olav Tryggvason. Eller da Tuva fikk permanent. Ronny Brede Aase fikk også testet formen, da han lovte å løpe 10 meter for hver SMS som kom inn i løpet av en sang. Resultatet her ble 1753 meldinger, noe som tilsvarte over 17 kilometer på tredemølla og over 43.000 kroner donert.

Foto- Rashid Akrim, NRK P3 tuva og ronny 2
Foto: Rashid Akrim, NRK P3

 Årets programledere

Kjente fjes og stemmer som Ronny Brede Aase, Tuva Fellmann, Niklas Baarli og Vida Lill Berge vil styre programmet. Som gjesteprogramledere i år kommer Arif, Ulrikke Falch, Piateed og Sondre Justad.

Voksenpoeng- programleder Vida Lill er nyeste tilskudd til firkløveret av faste programledere under årets P3aksjon. Hun er spent på hvordan hodet hennes vil funke etter 70 timer med radio, men hun håper at folket vil like henne.– Jeg synes det er kjempestas å være programleder, men det er store sko å fylle etter Silje Nordnes, som jo er en helt BAWS programleder, sier Vida Lill.

Les mer her : www.p3.no/blir-programleder-for-p3aksjonen/

Gjør en forskjell!

Det blir auksjoner, konserter, låtønsker, utfordringer og konkurranser. P3 håper å engasjere publikum og å samle inn mest mulig til aksjonen, og vi ønsker at nettopp DU engasjerer deg. Kom og vink til oss i teltet, ønsk deg en sang på radio, eller send inn forslag på gode utfordringer programledere og gjester kan bryne seg på.

Slik kan du bidra:
SMS: Send et låtønske med kodeord P3a til 26 606 (25,-)
Vipps: Betal via Vipps til 26 606niklas-baarli-p3aksjonen-2016 Foto- Tom Øverlie, NRK P3
Foto: Rashid Akrim, NRK P3