Gå til innholdet

Hva skjer i Midtbyen 17.-19. november?


Denne helga blir en helg fylt med lys og musikk! Trondheim Calling presenterer nye artister og band i "Lyden av 2018" på Byscenen, og i Midtbyen tenner vi julegatene!
Spis middag, kjøp ferdig noen julegaver og opplev den magiske stemningen i gatene.
Skulle det ikke friste, kan vi tipse om andre spennende aktiviteter i oversikten under. God helg!

Fredag 17. november

Trondheim Calling - Lyden av 2018

Trondheim Calling har blitt en svært viktig musikkarena for artister, nye så vel som godt etablerte. I "Lyden av 2018" presenteres et knippe unge og lovende artister på 3 ulike scener på Byscenen. Les mer og hør artistene herGj>rDinBoligBedre_Logo

Boligmesse

Pusser du opp boligen din, eller trenger tips til å sette i gang? Boligmessa arrangeres i Trondheim Spektrum fra 17.-19. november og kan friste med over 139 utstillere. Les mer om messa her

Lørdag 18. november

Julegatetenning i Midtbyen med Askepott

Askepott tenner julegatene i byen vår, og trenger all hjelp hun kan få! Prinsen følger henne hakk i hæl og vil vite om skoen han fant passer henne. Ta med barna til Midtbyen på dette spennende og magiske eventet og opplev et morsomt gateteater med kjente og kjære figurer. Arrangementet starter kl. 16.00. Les mer her

Askepott og prinsen7 Foto_Monica Gjertsen instagram

Konsert: VAMP

I oktober lanserte VAMP sitt ellevte studioalbum som har fått tittelen "La La La". I den anledning har de satt ut på en omfattende turné med sanger fra det nye albumet, og ikke minst de kjente og kjære sangene alle kan. Les mer her..

Bondens Marked

Årets siste ordinære Bondens Marked i gjennomføres på Trondheim Torg. Åpningstiden er utvidet i forbindelse med julegatetenningen, og her kan du finne et skikkelig utvalg i kvalitetsvarer. Neste Bondens Marked vil finne sted på årets Julemarked i Trondheim. Les mer her..

Søndag 19. november

Fotballkamp: RBK - Viking

Sesongen nærmer seg slutten, og selv om Rosenborg allerede er sikret seriegullet nok en gang, er det noen kamper som gjenstår. Bli med og hei på laget ditt helt fram til mållinjen. Les mer og finn billetter her..

iDA JENSHUS

Konsert: Ida Jenshus m/Trondheimssolistene

Ida Jenshus kommer til Olavshallen, i meget godt selskap med Trondheimsolistene og special guest JD Souther. Dette vil bli en minnerik kveld og en flott opplevelse. Se mer og finn billetter her..