Gå til innholdet

Morgenfugl? Her er 5 steder du kan drikke tidlig morgenkaffe i Midtbyen

Disse 5 stedene kan vi varmt anbefale for deg som er tidlig oppe. Start dagen i en urban atmosfære med kaffe og frokost i byen. 

Morgenfugl? Her får du kaffe fra 07.00


1. Dromedar
 har prisbelønte baristaer som lager skikkelig god kaffe. Her kan du lese dagens aviser eller sitte og fange stemningen fra gaten utenfor. Du kan også nyte en god frokost. Du kan velge mellom Dromedar Nordre og Dromedar Moxness i Olav Tryggvasons gate.


2. Starbucks fylles opp like før klokken 8. Vi legger merke til en stilig ung mann med mørkt skjegg. Han sitter litt lenger inne i lokalene med en stor kopp kaffe og en bok i hånden. Et øyeblikk føles det som å være i London. Etter noen kopper kaffe velger vi en kopp varm sjokolade, fra et stort utvalg av kaffe, te og frappucino. 

3. I disken hos Godt brød, som åpner 06.00, ser vi at bakermesterne allerede har holdt på i flere timer for å gjøre klar frokosten vår. Godt Brød er et kjekt sted å starte dagen med sunn og næringsrik frokost som holder deg gående lenge. De har også en hyggelig liten bakgård med overbygd tak. 

4. Hos Kaffebrenneriet kan du slappe av med en kopp kaffe, varm sjokolade eller kanskje en ferskpresset juice. Du kan også stikke innom for å ta med en kaffe eller annen drikke "on the go" for kanskje å slå av en ekstra prat med en kollega eller en bekjent før pliktene kaller.

5. Sellanraa er stedet for god mat, god drikke, og gode litterære opplevelser, der den ligger som et bindeledd mellom biblioteket og Litteraturhuset. Her kan du ta en kaffe og en matbit mens du venter på at biblioteket skal åpne.

Morgenkaffen for b-mennesker åpner i 9/10-tiden

Les også:
Endelig mandag! Middag til 150,-

Morgenkaffen 1