Gå til innholdet

Slik har du aldri sett Tordenskioldsparken før

Legge turen innom Trondheims fineste park under kveldens Kulturnatt!

Taket på den åpne scenen er på vei opp. I parken blir det underholding på scenen fra kl 17.00.
Flere av årets arrangementer på Kulturnatt finner sted i utendørs byrom. I år skal arrangementskontoret i Kulturenheten (FARK) ved Trondheim kommune sammen med Kulturnatt gjøre litt ekstra stas på Tordenskioldsparken. Her blir det et gratis familiearrangement med sang, dans, poesi, illusjonist og teater!

- Dette er en flott park midt i byen som kan brukes av alle til alle slags arrangement i tillegg til at det er et minnested etter 22.juli. Parken får på seg finstasen denne kvelden; stemningsbelysning i trærne og en flott scene i midten som fylles med påmeldte Kulturnatt-innslag gjennom hele kvelden. Stikk innom og få med deg litt av programmet eller bare sett deg ned og kjenn på stemninga i et av byens fineste byrom, skriver FARK.
Opptreden fra Musikalfabrikken på scenen kl. 17.30.
Parken som ligger mellom Vår Frues kirke og Frimurerlosjen ble gjort ny i 2016 og inneholder blant annet et vannbasseng som er minnested for 22. juli. Det mange ikke vet er at parken også kan benyttes som arena for arrangementer. Parken kommer blanet annet med innebygd strømuttak.

Når Torvet stenger for renovering over nyttår er det et bevisst valg å vise frem andre alternative arenaer i bykjernen. Som også er en av bakgrunnene til samarbeidsprosjektet i Tordenskioldsparken under Kulturnatt.

-Arrangementskontoret i Kulturenheten (FARK) har gjennom året flere samarbeidsprosjekter med Midtbyen management, vi deler målet om at Trondheim skal være en god by for kulturarrangører, utøvere og publikum og vi er spesielt glade for å se at Kulturnatt vokser for hvert år, skriver FARK.

Hele program i Tordenskioldsparken på Kulturnatt:
17:00 Trondheimi Trollid - estisk dans
17:30 Musikalfabrikken - konsert
18:15 IMMI - illusjonist
18:30 Gibberish - improteater
19:30 Trondheimi Trollid - estisk dans
19:45 IMMI - illusjonist
20:00 Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening - konsert
20:30 IMMI - illusjonist
21:00 Merethe JM - konsert
22:00 Line Tandberg og Ingrid Malmén - konsert

Årest Kulturnatt Trondheim byr på hele 200 arrangementer og nesten samtlige har gratis inngang. Programfoldere kan lese digitalt her, du kan også hente et trykt håndprogram i Tordenskioldsparken og Turistinformasjonen.
IMMI - illusjonist opptrer på området kl. 18.15, 19.45 og 20.30.