Gå til innholdet

Trondheims største endagsfestival!

Fredag 15. september går Kulturnatt Trondheim 2017 av staben! I år med rekordmange arrangementer!

Velge blant totalt 200 arrangementer og derved delta i byens største kulturvandring!
Fredag 15. september 2017 arrangeres Kulturnatt Trondheim for femte året på rad. Mellom kl. 16.00 og 02.00 starter det nye arrangementer hver time - og nesten alle har fri inngang! Dette er en unikt mulighet for byens befolkning og besøkende til å utforske bredden av kulturopplevelser og helårstilbud som finnes i Trondheim. Man kan velge blant totalt 200 arrangementer og derved delta i byens største kulturvandring.

Kulturnatt har som formål å gi Trondheims innbyggere en helaften med smakebiter fra byens mangfoldige kulturliv. En kveld for nye oppdagelser og varierte kulturopplevelser på kjente og ukjente arenaer.
Få med deg et stort antall av konserter og musikalse opplevelser på kjente og ukjente arenaer.. Foto: Carl-Erik Eriksson
En kulturell gavepakke
Noen av arrangementene er bl.a. vandring i Nidarosdomens krypt, korkonsert i Rundhallen på Samfundet, 50-tallsfest på Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum, reptilfotografering på Japan Foto, showkamp i boksering på Torvet, bokbad med Anne b. Ragde på Tanum og nattvandring gjennom kulturbunkeren på Dora1. I tillegg kan det velges mellom utallige konserter, utstillinger, forestillinger, workshops, åpne gallerier og museer. Opplevelsene på Kulturnatt skal gi mersmak hos publikum og bidra til at byen blir bedre kjent og brukes mer.

Programslipp 1. september
Med over 200 unike og repeterende arrangementer er det viktig å sette seg godt inn i programmet. Plukk og miks fra en godtepose av opplevelser og finn dine personlige godbiter. Lag din egen kulturnatt-løype, oppdag steder du ikke har vært på tidligere og utforsk Trondheimsnatta!

Programmet vil være tilgjengelig på kulturnatt-trondheim.no fra 1. september. Programhefter kan hentes i Turistinformasjonen i Nordre gate 11 fra fredag 8. september.
Prøv deg på nye aktiviteter, work shops og kurs! Foto: Trondheim Pole Studio
Kveldsåpne butikker til kl. 22
I anledning Kulturnatt Trondheim har Midtbyens kjøpesentre og mange frittstående butikker utvidet sine åpningstider til kl. 22.00. I tillegg tilbys for første gang gratis posehotell på Mercursenteret, hvor besøkende kan deponere handleposer frem til kl. 22 mens de besøker kulturarrangementer i Midtbyen.

Tips til den som er ny på Kulturnatt Trondheim:
• Les programmet godt og besøk arrangementer og steder man ikke har vært før.
• Sett opp ”Min Kulturnatt” i programheftet med godbitene man har valgt ut. Sjekk om det er noen av arrangementene som krever billett/forhåndsbooking.
• Sørg for varme klær - natten er lang.
• Midtbyen er full av gode spisesteder som kan besøkes mellom slagene.
• Vi oppfordrer til å gå, sykle eller ta buss mellom stedene.

Se hele programmet fra 1. september på www.kulturnatt-trondheim.no.