arrangørforum logo banner

Hva, hvem og hvor?  

Midtbyen Management AS og Kulturenheten i Trondheim kommune invitere til arrangørforum flere ganger i året. Men det er ulike aktører innen kulturlivet som står som vertskap. Her møtes arrangører for mingling og diskusjoner om temaer som er relevant for dem. Ved hvert møte får vertskapet presentere seg for deltakerne.

Arrangørforum finnes også som digital møteplass på Facebook hvor arrangører kan holde seg oppdatert på kurs, seminarer, ledige stillinger, komme med tips eller stille spørsmål.
Velkommen til Arrangørforum 20 april!


I samarbeid med Kulturenheten har vi gleden av å invitere til Arrangørforum 20 april , ØX Tap room/Frati er vertskap. 
Sted: ØX Tap Room 
Adresse: Munkegata 26
Program 14.00 – 16.00

  • Bakkefestivalen - Bratt start for en nybegynner
Bakkefestivalen arrangeres for første gang 6 mai 2017 på Møllenberg. Festivalsjefen forteller om erfaringer av å starte en festival på 6 måneder. Samarbeid og erfaringsopplæring fra andre arrangører, bruk av sosiale medier, møte med media, en levende nettside og møte med nabolaget og ulike etater. 
  • ANNO Trondheim, -Trondheim anno 1537 i hele byen 29 & 30 juli
Et samarbeid med Sverresborg Folkemuseum, Olavsfestdagene, Nidaros Domkirke restaureringsarbeide, Trondheim kulturnettverk, Visit Trondheim og Midtbyen Management
  • Torvet skal fornyes og vil fremstå i ny drakt i 2020 
Byens storstue får oppgradering og i den forbindelse vil Torvet bli stengt fra april 2018 og frem til desember 2019. Informasjon om alternative arenaer for arrangører og byggeprosess ved Sissel Piene
  • Hendelser på Nyhavna
Prosjektleder Endre Forbord presenterer planer for årets Hendelser. 
  • Kulturnatt Trondheim
Informasjon ved Line Holm.
  • Una Autopizzeria 
Trondheims første pizzeria på hjul. Presentasjon ved Sara SteineArrangørforum på facebook
Til forsiden Midtbyen.no