arrangørforum logo banner

Hva, hvem og hvor?  

Midtbyen Management AS og Arragementkontoret  i Trondheim kommune invitere til arrangørforum flere ganger i året.
Her møtes arrangører for utveksling av erfaring, bygge nettverk og  har diskusjoner om temaer som er relevant.  Ulike arrangører står som vertsskap.
Arrangørforum Trondheim finnes også som digital møteplass på Facebook hvor arrangører kan holde seg oppdatert på kurs, seminarer, ledige stillinger, komme med tips eller stille spørsmål.

Tema som har blitt presentert: 
- Arrangement og turisme, workshop TRD.events, arrangørguide,
Arrangement ved vannkanten, byromsstrategi, støyplan og lydmåling, frivillighet m.m

arrangørforum header  


Velkommen til Arrangørforum 7. november
 kl 15.00 - 17.00!

Midtbyen Management og Arrangementskontoret/Kulturenheten har gleden av å invitere til Arrangørforum 7 november 2019. Vertskap er Trondheim Spektrum.
Vi håper du har anledning til å delta.

Tema:  

 • Plastfrie arrangement og festivaler innen 2022, er det mulig?

 • Arrangementsstrategi for Trondheim 

 • Rayvn - et nettbasert system for håndtering av hendelser, og hvorfor Trondheim Spektrum har valgt verktøyet for gjennomføring av arrangementer .

 • Vinterfest 2020, en uke hvor vi  hyller vinteren og alt som er unikt med Trøndelag. 

 • Omvisning nye Spektrum ved Erik Hoftun

Sted:
Trondheim Spektrum, Klostergata 90, 7030 Trondheim
Tidspunkt 15:00-17:00
Ber om at dere sykler eller går til Spektrum, da det er begrenset tilgang med bil. 
 
 • Velkommen, presentasjon av deltager og litt nytt
  Ved Midtbyen Management og Trondheim kommune, Arrangementskontoret

 • Plastfrie arrangement og festivaler innen 2022, er det mulig?
  Bystyret i Trondheim ønsker en ambisiøs strategi for hvordan vi kan få en plastfri by innen 2022. Tiltak skal iverksettes både i kommunens egen organisasjon og i byen som helhet. Festivaler og arrangement nevnes spesifikt. Miljøenheten gir oss innsikt i dette og ønsker å høre om utfordringer og forslag til tiltak fra arrangørene.

 • Arrangementsstrategi for Trondheim
  Det skal utarbeides en egen Arrangementsstrategi for Trondheim som svarer på  hvordan vi tiltrekker arrangement til byen, tilrettelegger for arrangement i byen og hva vi ønsker å oppnå med arrangementene.  Mette Jensen fra Kulturenheten orienterer kort om dette og den videre prosessen der arrangører inviteres til å delta.

 • Rayvn - et nettbasert system for håndtering av hendelser, og hvorfor Trondheim Spektrum har valgt verktøyet for gjennomføring av arrangementer
  Vi får presentert Rayvn, et  brukervennlig verktøy for varsling, kommunikasjon og logging under arrangementer. Her kan man mobilisere personell, dele informasjon, fordele oppgaver etc. Eirik Mjøen fra Rayvn gir en kort innføring.Terje Mariott, sikkerhetsanvarlig ved Trondheim Spektrum forteller om årsaken til hvorfor de valgte verktøyet

 • Vinterfest 2020, en uke hvor vi  hyller vinteren og alt som er unikt med Trøndelag.
  På programmet i 2020 står blant annet Ski Tour og utdelingen av Michelin-stjernene – og det er bare begynnelsen. Trondheim Vinterfest skal være en ramme for ulike aktiviteter som skaper oppmerksomhet. Den langsiktige planen er at dette skal være et årlig arrangement.  Elisabeth Trøan Johansen og Kjell Inge Stellander orienterer om Vinterfest 2020.  

 • Omvisning nye Spektrum ved Erik Hoftun

Bli med Erik Hoftun arrangementsansvarlig på en liten titt på Nye Spektrum. Anbefales for de som ennå ikke har fått gleden av å se hallen.

 
Vi avslutter med muligheter for spørsmål og dialog mellom deltakere på arrangørforum

I tråd med de nye GDRP-reglene informerer vi om følgende: Du mottar denne eposten fra oss fordi du står på Midtbyen Management sin liste arrangørforum, men dersom du ikke ønsker å motta invitasjoner til arrangørforum fra oss, trykk sissel@midtbyen.no og meld deg av pr epost.  

Skjermbilde 2019-10-29 kl. 15.59.08