Besøk byens high end-butikker

BOGART.COSMO

3 etasjer fylt med kvalitet og trend

– Vi reiser verden rundt for å
finne det aller beste til våre
kunder, enten det er italienske Corneliani-dresser av ypperste kvalitet eller siste skrik innen trendbildet. Vi jobber alltid for å fylle våre 1200 m2 med forskjellige skatter til ulike men- nesker, sier daglig leder Daniel Klein, som kommer fra en familie med lang erfaring innen å drive butikk i byen.

For uansett om du leter etter dressen til bryllupet, badebuksa til sørlands- ferien, skoparet til fjellturen, kjolen til sommerfesten eller en veske du kan ha i mange år, så finner du det her. Felles- nevneren er alltid kvalitet. Dedikerte, blide og kunnskapsrike ansatte bidrar til å gjøre handleopplevelsen komplett hver eneste gang.

Bogart.Cosmo har norske og internasjonale merker som UBR, Mulberry, Iro, Self- Portrait, Polo, Proenza Schouler, Boss, DVF, Vince, Paul Smith, Maanesten, H2OFagerholt, Maison Kitsuné, Max Mara, Corneliani og mange flere.

Se mer på www.bogartcosmo.no!

HØYER

Sommergarderoben finner du hos Høyer Trondheim.

I Kongens gate ligger et praktfullt og eksklusivt motehus over 4 etasjer, fylt til randen med alt som er vanskelig å motstå – og nå prydes lokalene av årets flotteste sommerkolleksjoner.

Hos Høyer Trondheim har de alt du trenger til sommergarderoben din, uansett om du ønsker deg en luftig og lekker kjole til ferien eller en lys og behagelig dress til hagefesten.

Her kan enhver la seg friste av eventyrlige kjoler og sesongens klær fra blant annet Zimmermann, Max Mara, Moncler, See By Chloè, Victoria Beckham, ByTimo og trendmerker som Juicy Couture og Sporty & Rich.

Luxury-avdelingen er et must å besøke med spektakulære Valentino og Chloè. Merkene og utvalget er i verdensklasse, og er med på å skape storbyfølelsen i Trondheim.

Herrene har i tillegg sin egen trendavdeling med et stort utvalg fra blant annet Stone Island, Moncler, Kenzo, J. Lindeberg, Polo Ralph Lauren og NN07. I tillegg finner du en helt egen etasje med fokus på konfeksjon. Her tilbys målsøm for å gi deg et unikt tilbud til garderoben, og du finner merker som blant annet Canali, Caruso og Frislid.

Høyer sine ansatte er kunnskapsrike og dedikerte og hjelper deg med å finne dine favoritter.

Se mer på bloggen www.hoyertrondheim.no!

CARMA

Eksklusiv sommerfølelse i nyoppussede lokaler

Hva er vel bedre enn florlette kjoler på varme sommerkvelder og solrike dager? Vi anbefaler å ta turen innom Carma, som før sommeren har gjennomgått en total makeover og åpnet i nyoppussede lokaler, hvor du kan shoppe dine drømmeantrekk i vakre og moderne omgivelser! Carma ligger i hjertet av Trondheim sentrum og er nærmeste nabo til praktfulle Britannia Hotel. Butikken tilbyr
et rikt utvalg klær og tilbehør til kvinner i alle aldre. Når du kom- mer inn dørene, vil du umiddelbart kjenne på følelsen av eleganse og kvalitet, og den hyggelige betjeningen og personlige servicen gjør shoppingopplevelsen til noe helt spesielt.

På Carma finner du et uimotståelig utvalg av delikate, fargerike og vakre sommerplagg til både hver- dags og fest – enten du planlegger for bryllupet, sommerfesten, stranden eller kontoret! Carma tilbyr det beste innen kjente norske og internasjonale trendmerker, som blant annet GANNI, byTiMo, Holzweiler, Marc Jacobs, HiiL Studio, Pia Tjelta, Five Units, Caroline Svedbom, Custommade og mange flere.

Carma er også kjent for å være flinke og aktive på sosiale medier, så vi anbefaler å sjekke ut Insta- gram (@carma_no) og Facebook (@carmatrondheim) for inspira- sjon, tips og gode vibber! Besøk Carma for en hyggelig og eksklusiv shoppingopplevelse.

Se mer på www.carma.no!

RETRO

Finn storbyfølelsen hos Retrobutikkene i sommer.

Retro har i mer enn 30 år søkt etter å utfordre. Med et rikt utvalg av klær, sko og tilbehør fra både kjente og nye merkevarer, finner du garantert noe som treffer deg. Her finner du ansatte som har pasjon for faget, og som gjerne strekker seg langt for å gi deg det beste – og som kanskje også utfordrer.

Flaggskipet i ærverdige Mathesongården er et eksempel på denne forfriskende ureddheten. Butikken strekker seg over tre etasjer i den nyrenoverte bygården, som har historie helt tilbake til 1890-tallet. Denne butikken vekker assosiasjoner til shopping i langt større byer enn Trondheim, både i utseende og handleopplevelse.

I Trondheims koseligste gågate, finner du Retro Nordre. Her har kvinner og menn handlet klær, sko

og tilbehør til alle anledninger i en årrekke. Hos begge butikkene er alltid det viktigste å skape gode kundeopplevelser med eksemplarisk service. De har tett samarbeid med skreddere, og åpner gjerne før eller etter åpningstid ved forespørsel.

Til sammen tilbyr disse to butikkene klær, sko og tilbehør fra unike merker som Acne Studios, Ganni, Holzweiler, Toteme, New Balance, Heron Preston, Oscar Jacobson, Faithfull the Brand,

Canada Goose, Lié Studio, Blæst, Filippa K, Jacob Cohën, Ubr, Drôle de Monsieur, Lardini, Stüssy, Levi’s og BYREDO for å nevne noen.

Se mer på www.retro.no!