Dette skjer i Trondheim i oktober

Redd for å gå glipp av noe av det kule som skjer denne måneden? Her er vår guide til det som skjer i Midtbyen i oktober!


Oktoberfest i Dokken

29. september – 2. oktober arrangeres Oktoberfest fra torsdag-søndag i dokken på Solsiden. Det loves god stemning, god mat og drikke og musikk fra flere forskjellige artister. Her kan det lønne seg å bestille billetter i god tid!

Rosa sløyfe-løpet

2. oktober kl.12 arrangeres rosa sløyfe-løpet igjen i Midtbyen. Løpet arrangeres til inntekt for Rosa sløyfe-aksjonen. Her kan du melde deg på for å løpe en løype på enten 3km eller 5km, som i hovedsak går langs Nidelven. Les mer og meld deg på her.

TV-aksjonen & P3 aksjonen

Det er nok en gang duket for TV aksjonen, og i Trondheim innebærer det blant annet P3 aksjonen på Solsiden i tiden opp mot TV-aksjonens slutt midnatt den 23. oktober. Årets TV aksjon går til inntekt for leger uten grenser, og du kan lese mer her.

Bondens Marked i Kongens gate og på Solsiden

Bondens Marked står i Kongens gate lørdag 1. og 22. oktober, og på Solsiden lørdag 8. og 29. oktober. Da kan du handle lokale råvarer direkte fra produsentene og utforske masse digg mat fra regionen!

Toilldag

22. oktober får du en toillat handleopplevelse i Midtbyen! Få opptil 60 % avslag på mange fantastiske varer i Trondheim sentrum kl. 9-18! Tilbudene offentliggjøres tirsdag 18. oktober. Da blir de først sendt ut i vårt nyhetsbrev, før de blir lagt ut på toilldagmidtbyen.no. Der kan du lage din egen liste med favoritt-tilbud, sortere på butikk og kategori, og planlegge handleturen. Les mer og meld deg på nyhetsbrevet her.

Barnas Bylørdag

29. oktober arrangeres Halloween for barna i Midtbyen! kl. 11:00 – 16:00! Det blir halloween-stemning og spennende aktiviteter spredt rundt i byen for barn i alle aldre! Les mer og få med deg hva som skjer denne dagen her.