Seks ting du ikke vil gå glipp av i Trondheim i juni

Det finnes massevis av artige ting å finne på i Trondheim sentrum når sommeren starter. Her er våre fem tips til aktiviteter og ting du absolutt burde få med deg!

Martnan

Torvet og området rundt fylles med handel, aktivitet og folkeliv 21.-25. juni når Martnan i Trondheim endelig er tilbake! I år vil Martnan for første gang vare i hele 5 dager, og har et fullpakket program med alt fra isbading, uteservering, veitenvandring og basketball. Les mer og planlegg til martnasoppleveles på martnan.no.

Gatefest Fjordgata

For å gjøre ekstra stas på Fjordgata arrangerer vi en gatefest 18. juni fra kl. 11.-16!

Det blir knall stemning i gata med gode tilbud, aktiviteter og digg mat. I tillegg blir det blant annet gjøglere, musikk, guidet omvisning og sykkelverksted bare for å nevne noe. Dette er et arrangement som passer for alle, og det er bare å glede seg!

Bryggerekka Bruktmarked

Bryggerekka bruktmarked er en kjær kjenning blant de fleste trøndere allerede, og de er tilbake igjen i år hver søndag gjennom hele Juni og helt frem til 28. august! Finn second-hand skatter og nyt folkelivet med en trivelig søndagsaktivitet i Kongens gate Allmenning.

Byens kuleste instaspot er tilbake

Paraplyene er tilbake i Thomas Angells gate, og i år er også den andre siden av gata dekorert med fargerike blomster! Den Instagram-vennlige gata sprer sommerstemning gjennom hele juni og resten av sommeren, så ta turen innom på en godværsdag for å få tatt sommerbildet til Instagram.

Nyt uteserveringen gatelangs

Når solen først stråler og sommermånedene er her er det bare å gripe sjansen til å spise både frokost, lunsj og middag utendørs! Det finnes mange gode restauranter som tilbyr uteservering i Trondheim, les vår guide her.

Tips: Kombiner også måltidet med en shoppingtur i Midtbyens butikker, som holder åpent til kl. 18 hver dag, også på lørdager!

Bondens marked og lokalmatgata

Trøndelag elsker lokalmat, og feiringen av Trondheim og Trøndelag som Europeisk matregion 2022 fortsetter! Under Martnasdagene kan du både handle lokalprodusert mat i Lokalmatgata på Martnan, og på Solsiden hvor Bondens Marked vil stå fra torsdag til lørdag.