Festbord til inspirasjon!

Med nydelige kaker fra Rosenborg Bakeri og en perfekt blomsteroppsats fra Blomster i Byhaven, er det bare å beundre og bli inspirert 17. mai.

Søte fristelser: Makroner og pikekyss i rødt, hvitt og blått fra Rosenborg Bakeri gjør seg både som pynt og til dessert – og er som skapt til servisene med mønster i kongeblått fra Royal Copenhagen.

C.I Pedersen, som mange andre, går for det klassiske 17. mai-bordet denne gangen. Når det delikate og hvite dominerer, får det fine, norske flagget og de øvrige dekorelementene rom til å skinne.

Mats Børsting er butikksjef på C.I Pedersen og beskriver bordet som klassisk – og litt overdådig.
– Det må være lov med hjemmeluksus på nasjonaldagen, spesielt nå som man ikke får feiret 17. mai helt på den måten man ønsker heller, sier han. 

De har stilt ut tre forskjellige serier serviser av Royal Copenhagen. For deg som faller for – eller allerede har falt for det tidløse og elegante designet til Royal Copenhagen, kan det være greit å vite at butikken har et bugnende utvalg året rundt.

De lekre kakene er levert av Rosenborg Bakeri og kan bestilles på nettbutikken deres.

Rett over gaten for C.I Pedersen ligger Blomster i Byhaven, som står for blomsterdekoren. De lager de lekreste dekorasjoner som passer perfekt til festbordet.

Prikken over i-en: En lav, rund dekorasjon i skål, i hvitt og grønt med sløyfe i, passer  helt perfekt til dette festbordet – og kanskje ditt også? Fra Blomster i Byhaven!
Valgets kvaler: Servisene fra Royal Copenhagen kommer i mange deler og forskjellige serier. Dette er fra serien Blue Elements. Ta en nærmere titt på hele utvalget i nettbutikken her. 
Til festlige anledninger: Den hvite kaken heter Festkake, er med bringebærkrem og dekorert med bunadsmønster, mens den røde kalles Maikake og er med bringebærpure, bringebærkrem med sjokoladekuler og rød marsipan – Fra Roseborg Bakeri. Bordflagget og duken er av merket Langkilde & Søn.
Smakfullt dekket bord: Serviset i forgrunnen er fra serien Prinsesse til Royal Copenhagen. Glasset er av merket Holmegaard, og lysestaken bak er av Reflection Copenhagen.