Finn de unike gavene til valentinsdagen i Trondheim

Valentinsdagen nærmer seg. Er du på jakt etter en ekstra spesiell gave til noen du er glad i? Da trenger du ikke lete lenger. Her er vår guide til hvor du finner de unike valentinsgavene i Trondheim sentrum!

1. Brettspill for to fra Outland

Et brettspill kan være et flott utgangspunkt til en romantisk hjemmedate hvor dere kan tilbringe kvalitetstid sammen. De ansatte fra Outland trekker frem følgende brettspill som passer ekstra godt til en hyggelig spillkveld for to personer.

Patchwork, Hive og 7 Wonders Duel er alle anbefalte spill for en date-night hjemme

2. En grønn plante til å friske opp i hjemmet

En plante varer gjerne lengre enn en blomsterbukett, og har din kjære grønne fingre er dette et utmerket alternativ til roser på valentinsdagen! Mester Grønn har et utvalg av både store og små, lettstelte og mer avanserte planter, så ta turen innom så hjelper de deg gjerne. Er du av den mer tradisjonelle typen finner du så klart også et stort utvalg blomster her.

En grønn plante som valentinsgave kan være en unik vri på den klassiske blomsterbuketten

3. En kjøkkenkniv til hobbykokken

Er din kjære glad i å lage mat setter de helt sikkert pris på en god kjøkkenkniv. Hos Traktøren på Byhaven finner du byens største utvalg, og deres knivskap er en attraksjon for både profesjonelle og hobbykokker i byen. Her finner du kniver fra kjente merker som Kai Shun og Global. Spør den kunnskapsrike betjeningen så hjelper de deg å finne den perfekte gaven.

Knivskapet hos Traktøren er en attraksjon for hele byens kokker og kjøkkenentusiaster.

4. En romantisk opplevelse

Ønsker du heller å gi bort en opplevelse enn en innpakket valentinsgave finner du flust av gode opplevelser i Trondheim sentrum! Ta dem med på en luksuriøs og romantisk kinoopplevelse i Trondheim Kinos BOUTIQ-saler og se for eksempel kritikerroste Aftersun eller the Banshees of Inisherin. Se programmet og bestill billetter her.

Ønsker dere å finne på noe gratis kan dere ta turen til K-U-K eller Kunsthall Trondheim, som begge byr på en unik kunstopplevelse med gratis inngang!

Hva med en romantisk filmopplevelse i Trondheim Kinos BOUTIQ saler?
Foto: Dan Richard Davidsen

5. Alt dette og enda mer med Midtbykortet

Visste du at du også kan kjøpe alle disse tingene og aktivitetene med Midtbykortet? Midtbyens gavekort kan brukes på 250 ulike steder innen blant annet shopping, kunst, overnatting og restauranter i Trondheim Sentrum. Med Midtbykortet kan du altså gi bort hundrevis av muligheter til din kjære!


Midtbyens butikker har åpent til kl. 18.00 hver dag, også på lørdager!