Gikk fra kaker til japansk og thaimat – AT9 har pusset opp

AT9 i Jomfrugata har etter en periode med oppussing gjenåpnet dørene med et nytt og spennende konsept. Fra å servere kaker og kaffe stiller de nå med en kveldsåpen restaurant og en meny med sushi, nudler og thai curry.

I Jomfrugata finner du AT 9

Kjøkkenet drives av to kokker som er eksperter på hvert sitt område. En av kokkene har tidligere vært ansatt hos Sabrura og står for den japanske delen av menyen, den andre er ekspert på thailandsk mat. Maten er laget av kortreiste ingredienser, men oppskriftene kommer langveisfra.

På menyen finner du kjente favoritter som våruller, makiruller, pad thai, og «stir-fry» fra de to asiatiske kjøkkenene. I tillegg kan du utforske mindre utbredte japanske spesialiteter som av kylling eller svin tonkotsu og takoyaki; små runde baller av hvetemel og blekksprut, toppet med en rekke smakfulle sauser.

Kylling og cashew stekt i sursøt saus er en av mange thailandske retter på menyen

Til maten kan du velge fra en stor «mocktail»-meny (alkoholfrie drinker) hvorav en av spesialitetene er drikken Hot Lady, med smaker av galangal, kaffir lime og sitrongress. I tillegg har de et godt utvalg av kaffe, te og annen drikke.

Hos AT9 Finner du mange gode alkoholfrie drinker

Midtbyens butikker har åpent til kl. 18.00 hver dag, også på lørdager!