Gi høstgarderoben et løft!

Her finner du de kuleste høstnyhetene i klesbutikkene i Trondheim Sentrum.

Det bugner av herlig høstnytt i Midtbyens butikker, her er en guide til hvilke butikker du burde ta turen innom denne høsten for å gi høstgarderoben litt påfyll nå som mørket gradvis setter inn og dagene blir kaldere.

Karakteristiske og stilige plagg hos Carma

Denne perlen som ligger vel plassert i Dronningens gate er et must for moteinteresserte Trøndere. Her finner du høstnytt fra blant annet byTiMo, Marc Jacobs, Anine Bing og Becksöndergaard. Strikk, boots og nydelige bluser i høstfarger er blant det som fanger øyet i det du går inn hos Carma denne høsten.

Herlig strikk, mønstrede bluser og mye mer er det du finner hos Carma denne høsten


High-end høstmote hos Retro

Populære Retro finner du både i Nordre gate og Olav Trygvassons gate i Trondheim Sentrum. Denne norske klesbutikken bugner av spennende høstnytt for både dame og herre fra et stort utvalg av kule high-end og ungdommelige merker som Acne Studios, Tom Wood og Harris Wharf London. 

Streetwear fra high-end merker til menn finner du hos Retro.
Retro i Olav Trygvassons gate er en lekker butikk med et ungdommelig preg.

Stilige vesker og bager fra Day

Enten du er på jakt etter en ny veske, bag eller stilige høstklær til jobb, skole eller selskap finner du noe for deg på Day i Olav Trygvassons gate. Praktiske og stilrene bagger og sekker med plass til pc, og superkule høstnyheter innen store og romslige vesker fra deres eget merke er blant det som venter deg i det du går inn døra her. 

Superherlige teddy-vesker fra Day Et.

Smykker og fargerike plagg hos Shine

Lille og unike Shine i Thomas Angells gate er full av personlighet og byr på mange nydelige høstklær til damer fra både danske og franske designhus. Fargerike høstkåper, mønstrede bluser, smykker og accessories til å pynte opp ethvert antrekk er blant det som møter deg her.

Herlige rutede kåper og fargerike bluser hos Shine.
Pynt opp høstantrekket med lekre smykker!

Jeans fra Livid

Jeansspesialistene fra Livid har mye kjærlighet og dedikasjon til klesproduksjonen sin. Her er det fokus på overlegen kvalitet og lokal produksjon, og plaggene er skapt med en kombinasjon av finessen bak japansk konstruksjon og moderne skandinaviske silhuetter. Stikker du innom her for å kjøpe et par jeans til høstgarderoben kan du være trygg på at de kommer til å vare mange år frem i tid. 

Livid er en lekker butikk med herlige plagg og jeans i høy kvalitet.

Bærekraftig yttertøy fra Johnny Love 

Johnny Love er et norskt merke som lager stilrene klær for både menn og kvinner. Her står bærekraft og kvalitet i fokus, og yttertøyet er designet med norsk uvær, vind og regn i tankene. Med andre ord: er du på jakt etter en lekker jakke til høstværet er dette stedet for deg.

Beskytt deg mot høstværet med yttertøy og gode basics fra Johnny Love!

Stilige boots fra Bianco 

Hos Bianco i Nordre gate finner du massevis av kule boots, sneakers og støvletter av dansk design til høstgarderoben. I tillegg til sitt eget merke selges det også sko fra blant annet merket Cashott Copenhagen som har lansert spesielt mange kule boots denne sesongen.

Hos Bianco finner du de kuleste høstbootsene fra danske designermerker.