Her finner du morsdagsgavene som gleder

Gi din mor en ekstra oppmerksomhet denne morsdagen. Den perfekte gaven finner du her i Midtbyen.

Har du lyst til å vise din mor at du setter litt ekstra pris på henne denne morsdagen? Midtbyen er full av fantastiske gavemuligheter! Her er våre gavetips til morsdagen i år.

En avslappende massasje

Mor fortjener en dag med avslapping og hvile! Cabina tilbyr blant annet manikyrer, ansiktspleie og massasje. Hvorfor ikke gi mor en deilig aromamassasje? Eller kanskje booker du dere begge inn for en avslappende behandling hos Britannia Spa?

Til godtemumsen

Sweetgate eller Sjokoladebutikken har mye godt å by på som er den perfekte gaven til den som elsker søtsaker. Sjokoladebutikken er godt kjent for sitt store utvalg av konfekt. Her finner du både lokalproduserte godsaker fra for eksempel Trondheim sjokolade, og internasjonale delikatesser. Sweetgate i Jomfrugata er en familiebedrift som lager unik sjokolade, konfekt og kaker. Hva med noen håndlagde makroner?

Tradisjonsrike eller trendy smykker

Hva med et lekkert smykke eller armbånd? Hos tradisjonsrike Gullsmed Aas kan de trivelige ansatte hjelpe deg å finne gaven som begeistrer. Her kan du velge mellom alt fra artige figursmykker til stilrene klassikere. Dette er også den eneste gullsmeden i Norge som selger smykker fra Swarovski!

For friluftsentusiasten

Kanskje er mor av typen som elsker å gå tur i skog og mark? En ny turbukse eller vindtett jakke fra Norrøna Concept store, Bergans Brand store eller Peak Performance kan være midt i blinken!

En vakker blomsterbukett

Blir det egentlig morsdag uten blomster? Få ting kan vel glede mor mer enn en fargerik og velduftende bukett! Både Mester Grønn i Mercurgården og Blomster i Byhaven har et bredt utvalg av lekre blomster.

En god historie

En god bok kan være en fantastisk gave dersom hun liker å lese! ARK Bokhandel og Norli har et stort utvalg av bøker, og de kunnskapsrike ansatte står klare for å hjelpe deg med å finne noe som faller i smak.

Les mer