Her finner du morsdagsgavene som gleder

Gi din mor en ekstra oppmerksomhet denne morsdagen. Den perfekte gaven finner du her i Trondheim sentrum.

Skal du feire morsdag i Trondheim er du heldig! Butikkene i Trondheim sentrum er nemlig fulle av fantastiske gavemuligheter. Her er våre tips til gavene som garantert gleder mor.

En avslappende massasje

Mor fortjener en dag med avslapping og hvile! Cabina tilbyr blant annet manikyrer, ansiktspleie og massasje som passer utmerket som morsdagsgave. Hvorfor ikke gi mor en deilig aromamassasje? Eller kanskje booker du dere begge inn for en avslappende behandling hos Britannia Spa?

Til godtemumsen

Sweetgate eller Sjokoladebutikken har mye godt å by på som er den perfekte gaven til den som elsker søtsaker. Sjokoladebutikken er godt kjent for sitt store utvalg av konfekt. Her finner du både lokalproduserte godsaker fra for eksempel Trondheim sjokolade, og internasjonale delikatesser. Sweetgate i Jomfrugata er en familiebedrift som lager unik sjokolade, konfekt og kaker. Hva med noen håndlagde makroner?

En smakfull morsdagsgave finner du på sjokoladebutikken.

Tradisjonsrike eller trendy smykker

Hva med et lekkert smykke eller armbånd? Hos tradisjonsrike Gullsmed Aas kan de trivelige ansatte hjelpe deg å finne gaven som begeistrer. Her kan du velge mellom alt fra artige figursmykker til stilrene klassikere. Dette er også den eneste gullsmeden i Norge som selger smykker fra Swarovski!

For friluftsentusiasten

Kanskje er mor av typen som elsker å gå tur i skog og mark? En ny turbukse eller vindtett jakke fra Norrøna Concept store, Bergans Brand store eller Peak Performance kan være midt i blinken!

En vakker blomsterbukett

Blir det egentlig morsdag uten blomster? Få ting kan vel glede mor mer enn en fargerik og velduftende bukett! Hos Blomster i Byhaven får du et bredt utvalg av lekre blomster, blant annet morsdagsfavoritten: doble tulipaner. Bestill innen klokken 12 på morsdag for levering i Trondheim og omegn.

Blomster til morsdag kan hjemleveres i Trondheim fra Blomster i Byhaven

En god historie

En god bok kan være en fantastisk gave dersom hun liker å lese! ARK Bokhandel og Norli har et stort utvalg av bøker, og de kunnskapsrike ansatte står klare for å hjelpe deg med å finne noe som faller i smak.

En god bok gleder garantert!

Gaven med hundrevis av muligheter

Er du fremdeles usikker på hva du skal velge kan du garantere en fornøyd mor med et Midtbykort. Gavekortet kan brukes på alle de nevnte stedene, i tillegg til hundrevis av steder innen underholdning, mat, overnatting, shopping og mer i Trondheim sentrum!

Les mer


Midtbyens butikker har åpent til kl. 18.00 hver dag, også på lørdager!