High-end shopping i Trondheim

Retrobutikkene, Carma, Bogart.Cosmo og Høyer Trondheim ønsker alle velkommen til en hyggelig handel i sommer!

Tekst: Therese Holmen

Finn storbyfølelsen hos Retrobutikkene

RETRO.NO
Retro har i mer enn 30 år søkt etter å utfordre. Med et rikt utvalg av både kjente og nye merkevarer, finner du garantert noe som treffer deg. Her finner du ansatte som har pasjon for faget, og som gjerne strekker seg langt for å gi deg det beste – og som kanskje også utfordrer.


Retro i ærverdige Mathesongården er et eksempel på denne forfriskende ureddheten. Flaggskipet som åpnet i fjor, overgår alle forventninger både når det gjelder utvalget og de oppsiktsvekkende lokalene. En annen morsom detalj er pop-up-avdelingen deres i kjelleren. Denne butikken vekker assosiasjoner til shopping i langt større byer enn Trondheim.


I Trondheims koseligste gågate, finner du Retro Nordre. Her har kvinner og menn handlet klær, sko og tilbehør til alle anledninger i en årrekke. Hos begge butikkene er alltid det viktigste å skape gode kundeopplevelser med eksemplarisk service. De har tett samarbeid med skreddere, og stiller gjerne opp i butikken før eller etter åpningstid ved forespørsel.

Til sammen tilbyr disse to butikkene klær, sko og tilbehør fra unike merker som Acne Studios, Ganni, Tom Wood, Holzweiler, Totême, New Balance, Veja, Oscar Jacobson, Faithfull the Brand, NN07, Blæst, Filippa K, C.P. Company, Ubr, Drôle de Monsieur, Lardini, Stüssy, Levi`s og BYREDO for å nevne noen.

Smykk deg med sommerens drømmekjoler fra Carma

CARMA.NO
Ingenting er herligere enn florlette kjoler på varme sommerkvelder og solrike dager. Carma har derfor samlet et uimotståelig utvalg av delikate, fargerike og vakre sommerkjoler til både hverdags og fest i butikken. Her finner du antrekket til bryllupet, sommerfesten, stranden eller kontoret – og de kunnskapsrike damene hjelper deg veldig gjerne med å finne akkurat det du leter etter.

Carma har alltid et stort utvalg av kjente norske og internasjonale trendmerker, og i tillegg til nydelige kjoler, finner du også shortser og bluser i sommerlige farger, mønstre og kvaliteter. Lokalene i Dronningens gate bugner i disse dager av sommernyheter fra eksklusive merker som blant annet byTiMo, Pia Tjelta, Holzweiler, GANNI, Custommade, Anine Bing, HiiL Studio og Envelope1976.

Hvis du ønsker å tilføre sommerkjolen det lille ekstra, kan du la deg friste av det lekre utvalget av tilbehør Carma fører. Smykker fra Caroline Svedbom og Enamel Copenhagen, vesker fra Marc Jacobs og sko fra Custommade kan alle løfte ethvert sommerantrekk til nye høyder!

Bogart.Cosmo – et varehus med alt du måtte ønske deg

BOGARTCOSMO.NO 
Bogart.Cosmo er stedet hvor to eksklusive verdener møtes. Her lever high-end fashion og siste nytt fra trendbildet side om side med tradisjonell målsøm og konfeksjon. En viktig del av identiteten til Bogart.Cosmo er nettopp kombinasjonen av det aller beste fra dagens foranderlige moteverden, og det som aldri går ut på dato, det tidløse.

– Vi er her for henne som ønsker seg en trendy bøttehatt og et par freshe sandaler fordi det er kult akkurat nå, men også for henne som vil ha en klassisk Mulberry-veske fordi den er tidløs, sier daglig leder Cecilie Klein. Hun forteller at de har fokus på bredden i utvalget sitt, og at målet alltid er å imøtekomme kundens behov i ulike livssituasjoner, slik varehus gjør.

For uansett om du leter etter dressen til bryllupet, badebuksa til sørlandsferien, skoparet til fjellturen, kjolen til sommerfesten eller en vase til blomstene dine, så finner du det her. Fellesnevneren er alltid kvalitet. Dedikerte, blide og kunnskapsrike ansatte bidrar også til å gjøre handleopplevelsen komplett hver eneste gang.

Bogart. Cosmo har norske og internasjonale merker som UBR, Mulberry, Self- Portrait, Polo, Proenza Schouler, Boss, DVF, Vince, Paul Smith, Maanesten, H2OFagerholt, Maison Kitsune, Max Mara, Corneliani og mange flere.

Sommergarderoben finner du hos Høyer Trondheim

HOYERTRONDHEIM.NO
I Kongens gate ligger et praktfullt og eksklusivt motehus over fire etasjer, fylt til randen med alt som er vanskelig å motstå – og nå prydes lokalene av årets flotteste sommerkolleksjoner. Hos Høyer Trondheim har de alt du trenger til sommergarderoben din, uansett om du ønsker deg en luftig og lekker reisekjole til Norgesferien eller en lys, behagelig dress til hagefesten.

Her kan kvinner la seg friste av eventyrlige kjoler og sesongens klær fra blant annet Zimmermann, Max Mara, Moncler, See By Chloè, Victoria Beckham, ByTimo og trendmerker som Juicy Couture og Sporty & Rich. Luxury-avdelingen er et must å besøke med spektakulære vesker og sko fra populære Valentino og Chloè.

Merkene og utvalget er i verdensklasse, og er med på å skape storbyfølelsen i Trondheim.

Herrene har i tillegg sin egen trendavdeling med et stort utvalg fra blant annet Stone Island, Moncler, Kenzo, J. Lindeberg, Polo Ralph Lauren og NN07. I tillegg finner du en helt egen etasje med fokus på konfeksjon. Her tilbys målsøm for å gi deg et unikt tilbud til garderoben din, og du finner merker som blant annet Canali, Caruso og Frislid.
Høyer sine ansatte er kunnskapsrike og dedikerte, og hjelper deg med å finne dine favoritter.

Denne artikkelen ble skrevet til sommermagasinet Sommer i Midtbyen.