Her kan du spise middag på valentinsdagen!

En god middag slår aldri feil på Valentine’s Day. Her er våre favorittrestauranter for en romantisk aften i Midtbyen.

Kanskje har dere lyst til å unne dere noe ekstra, eller kanskje vil dere prøve noe nytt? Uansett om du og din valentinsdate har kjent hverandre i flere år eller kun noen uker, kan det å velge restaurant til en romantisk date være en utfordring. Her har vi satt sammen en liste med fem flotte restauranter for å gjøre oppgaven litt enklere på valentinsdagen.

Asiatiske smaker i lune avslappende omgivelser

Kōnā midtbyen har et bredt utvalg asiatisk mat, så enten dere craver en romantisk sushidate eller en varmende skål ramen finner dere det hos Kōnā hvor dere også kan lene dere tilbake i en sofa i en rolig krok og nyte den avslappende stemningen. Vil du heller ha et «spis så mye du vil» alternativ kan dere dra på Sot og Sabrura på Torvet og nyte den store sushibuffeten. I buffeten finner du det du måtte ønske av makiruller, samt et utvalg av dumplings, vårruller, kyllingsticks og mer.

Grafen – få storbyfølelsen

De storslåtte og stilriktige lokalene til Grafen er de perfekte omgivelsene for en date dersom du ønsker å drømme deg bort til en Europeisk storby som Paris, London eller Roma. Her kan dere nyte skikkelig storbystemning med et deilig måltid laget på norske ingredienser. Dette er en av byens nyeste restauranter, og er et perfekt valg dersom din kjære er en foodie som elsker å prøve ut nye og spennende spisesteder!

Una på Torget – romantisk pizzadate

Dersom en klassisk italiensk pizzakveld høres ut som noe for deg og din date er Una på Torget et utmerket alternativ. I den klassiske og avslappede restauranten kan du nyte en nystekt italiensk pizza eller en deilig porsjon pasta med noe godt i glasset. Kanskje frister det også med en panna cotta til dessert?

Troll – tradisjonsrik matmagi

Er dere i humør for noe litt «annerledes» men fremdeles ønsker å skeie ut? Da anbefaler vi en dagens 3- eller 5-retters middag fra selveste Troll restaurant! Med slagordet «Norsk mat på en fandenivoldsk måte» sørger Troll for å begeistre alle besøkende med tradisjonsrike norske retter med en spennende vri. Her kan du og din kjære belage dere på en digg og unik matopplevelse.

To rom og kjøkken – klassisk og stilig

Hva med en klassisk treretters middag på en av byens mest ikoniske restauranter. På valentinsdagen er det lov å unne seg noe ekstra, så hvorfor ikke imponere daten ved å ta dem med på selveste To Rom og Kjøkken? Ønsker du virkelig å sørge for en romantisk helaften kan du også bestille en 5- eller 7-retters tasting meny.

Les mer:


Midtbyens butikker har åpent til kl. 18.00 hver dag, også på lørdager!