Instagram-vennlige spisesteder i Trondheim

Det finnes flust av spisesteder i Trondheim som gjør seg godt på Instagram. Har du lyst på et hyggelig brunsjbilde med vennegjengen, eller er det på tide å slippe fri matfotografen i deg? Her har vi samlet en liste av våre fotogene matfavoritter i Midtbyen!

Onkel Svanhild

Når man tenker på pen og fotogen mat er kanskje ikke boller det første man kommer på, men Onkel Svanhilds hvetebakst er altså i en annen liga. Her finnes boller med alle slags lekre toppings; sjokolade, bær, vaniljekrem og mye annet digg. Smørbrødene deres gjør seg også utrolig bra på bilder. I tillegg til byr deres lune og trivelige lokaler på fine omgivelser til måltidet. 

Både smørbrødene og bollene på Onkel Svanhild glir rett inn i Instafeeden.

Mat fra Hagen

Fargerik veganmat i grønne og frodige omgivelser. Hos Mat fra Hagen får du alt fra næringsrike salat-bowls til friske smoothie bowls. Smoothie bowls er en go-to for alle som ønsker et estetisk matbilde, så da måtte jo Hagen få være med på lista. Når det kommer til spisesteder i Trondheim er dette en favoritt blant både veggiser og altetende!

Friske og fargerike smoothiebowls fra Hagen gjør seg godt på bilder

Grafen

Café Grafen i Mercurgården er innredet som en ekslusiv internasjonal storbykafé. Med høyt tak, lekkert interiør og store klassiske vinduer som gjør kafeen perfekt for fotografering. Her er det åpent både til lunsj og middag, så enten du ønsker et lekkert avokadosmørbrød, fine kaker eller en deilig skål med pasta kan du finne det her. 

Nydelig servise og flotte kaker gjør at Grafen er en av våre favoritter for matbilder.

Veranda

Veranda i Nordre gate er en nykommer i Trondheim, og kanskje den hotteste insta-spoten av dem alle. Her finner du flotte og fotogene retter som crepes og galettes på menyen, og interiøret er preget av feminine detaljer med mye rosa, pastell og blomster. I tillegg har de uteservering som gir muligheten for kjempefine bilder i naturlig lys! 

Sot/Sabrura

Burger OG Sushi på samme sted? Ja! I de nydelige lokalene til Sot & Sabrura på Torvet får du to Instagram-vennlige favoritter på samme restaurant. I tillegg til den kule og avslappede innredningen er lokalet fylt med naturlig lys og maten som serveres er like digg som den ser ut. 

En burger og søtpotetfries slår aldri feil!

AT9

Herlige retro vibber og lekre kaker gir en spennende kontrast for både foodies og fotografer på AT9. Dette er et av de nyeste spisestedene i Trondheim og absolutt verdt et besøk. Innredningen gir deg følelsen av å være i en 70-talls stue, men kakene er moderne og laget av en talentfull thailandsk konditor. Te, kaffe og til og med boblete står på menyen her!

Det retro interiørdesignet og de store vinduene gjør AT9 til et perfekt sted å ta brunsjbilder.

Les mer:


Midtbyens butikker har åpent til 18 hver dag, også på lørdager!