Lumagica Trondheim: utforsk lysparken

27. Januar åpnet lysparken Lumagica ved Kristiansten festning i Trondheim. Frem til og med 26. februar kan du oppleve en verden av praktfulle lysinstallasjoner i alle slags former og fasonger til glede for store og små.

Rundt festningsparken strekker det seg nå en løype med flere titalls ulike lysinstallasjoner, hvor hver installasjon er et lysshow i seg selv. Her kan du se gigantiske ekorn, isbjørn, drager og sommerfugler, i tillegg til en rekke fargesprakende figurer i andre former og fasonger. Flere av dem er interaktive, og lyd og lys kombineres gjennom løypen for en magisk opplevelse. Velkommen til Lumagica Trondheim.

I festningsparken kan du tre inn i en magisk lysverden

Date, familietur eller after-work?

Det er også anledning for å kjøpe seg noe å spise og drikke for en hyggelig pause mens du utforsker lysparken. Lumagica er en lyspark for alle og enhver, uansett anledning. Ta med deg venner og kolleger, eller samle familien for å tilbringe litt kvalitetstid i vinterværet. Dette er også et utmerket sted for en date litt utenom det vanlige!

En tur til Lumagica er en ypperlig mulighet til å tilbringe litt sosial kvalitetstid utendørs

Åpningstidene for Lumagica er:

Mandag: stengt

Tirsdag-torsdag: 17.00-21.30

Fredag-søndag 16.00-23.00

Tips: Det er også billigere å kjøpe billetter i forkant, disse kan kjøpes på nett:

I Love Trondheim

Var du innom Julemarkedet i Trondheim i 2022? Da fikk du allerede en smakebit fra Lumagica i form av deres I Love Trondheim lysinstallasjon. Nå kan den sees på toppen av festningen men en fantastisk utsikt utover hele byen!