dsc7883

Restaurant Atelier

Thomas Angells gate 10B

Vi serverer Europeiskinspirert middag, supper, bagels, kaker og andre godsaker. Som en av få plasser i byen tilbyr restauranten supper, salater og bagels som take-away hele dagen.

Et atelier er et rom eller studio hvor kreativitet og kunst er i fokus, da levert i form av god mat, drikke, atmosfære og service. Vi serverer Europeiskinspirert middag, supper, bagels, kaker og andre godsaker. All mat lages fra grunnen på kjøkkenet, og sesongbaserte råvarer benyttes i alle retter som serveres. Som en av få plasser i byen tilbyr restauranten supper, salater og bagels som take-away hele dagen.
 
Restauranten deler lokaler med Oliviers & Co; en delikatesseforretning med
eddiker, balsamico og olivenoljer som sin spesialitet. Med en kjøkkensjef som tidligere har jobbet for de Michelinstjernebelønte restaurantene Maemo og Credo, en restaurantsjef med erfaring fra vinbransjen og en eier som driver franske delikatessebutikker sier det seg selv at kunnskapsnivået om mat og vin er høyt. Gjengen bak Restaurant Atelier synes kunnskapsdeling er spennende, og inviterer til temadager og kvelder hvor man kan lære å lage ulike typer mat, smake på vin og lære om ulike temaer innen den kulinariske verden.

Har skjenkebevilling
Tilbyr take away
47721880.
Mandag - Torsdag10 - 19
Fredag - Lørdag10 - 22
Søndagstengt