Miss Organics økologiske verden

I Thomas Angells gate finner du en engasjert gjeng med et stort hjerte for økologisk og naturlig hudpleie og kosmetikk. Hos Miss Organic kan du velge i et bredt sortiment av blant annet hårpleie, hudoljer, kremer, badesalt, kosmetikk og deodoranter.


Bente bestemte seg for å fylle et tomrom i markedet selv da hun savnet et større tilbud innen økologiske hudpleieprodukter i Norge. Dette savnet gjorde at hun tok saken i egne hender og startet Miss Organic, den gang i et lite lokale på Solsiden. I 2015 flyttet butikken til sine nåværende lokaler i Thomas Angells gate i Midtbyen og har siden det gledet mange trøndere med sin ekspertise og gode service innen hudpleie. 

Skrubber laget med ekte frukt og naturlige ingredienser. De lukter godt helt uten tilsatt parfyme.

I dag er butikken en litt annen enn den som en gang åpnet opp i Midtbyen for fem og et halvt år siden. Sortimentet har utvidet seg fra hudpleie, kosmetikk og hårpleie til å også inkludere smykker og vesker, og målet er å tilby produkter av høy kvalitet til en god pris, enten det skulle være kosmetikk eller accessories. 

Nå finner du også et utvalg av vesker og smykker i butikken.

Et unikt trekkplaster som er svært populært blant kundene hos Miss Organic er deres Oil Bar. Her blander de hudoljer tilpasset hver enkelt kunde og deres hudtype. Her kan du få en gratis hudundersøkelse for å finne ut hva huden trenger, etterfulgt av skreddersydd hudpleie for din hud og oppfølging over tid. 

Miss Organics oil bar tilbyr unike og skreddersydde oljer til deg og din hudtype.
Her kan du få undersøkt huden din helt gratis for å finne ut akkurat hvilke oljer og hvilken behandling huden din trenger.

Miss Organic ble for deres arbeid med naturlige oljer og skreddersydd pleie nominert til Nordic Natural Beauty Award, en årlig prisutdeling som hedrer det beste innen naturlig kosmetikk fra de nordiske landene. Så her kan du altså føle deg trygg på at du velger hudpleie fra øverste hylle! I tillegg kan du være sikker på at ingen av produktene hos Miss Organic er testet på dyr, og de er helt fri for parabener og kunstige parfymestoffer. Mange av produktene er også veganske.

Til og med parfymen hos Miss Organic er naturlig og uten kunstige parfymestoffer.

Les mer om butikkene i Midtbyen:

Oppdag interiørskattene i Trondheim Sentrum

Gi høstgarderoben et løft!