Nå kan du bruke midtbykortet på disse stedene

Siden høsten 2021 har det kommet flere spennende tilskudd til listen over steder man kan bruke Midtbykortet innen alt fra mat til kultur og shopping. Her er nykommerene du ikke vil gå glipp av!

K.U.K.

Kjøpmannsgata Ung Kunst kom som et friskt pust inn i den Trønderske kulturscenen og er nå Trondheims største private kunsthus. Over 1000 kvadratmeter er fylt med billedkunst, skulpturer, installasjoner og mye mer. I K.U.K. sin egen butikk kan du kjøpe kunstverk fra både nye og etablerte kunstnere, og det er nettopp her du kan bruke Midtbykortet.

Gubalari

I samme bygg som K.U.K. åpnet også den nye restauranten Gubalari i 2021. Her serveres norsk tradisjonsmat med en spennende vri, inspirert av oppskriftene til hele Norges Ingrid Espelid Hovig. Gjengen bak anerkjente Troll Restaurant har gjort det igjen, og denne restauranten er intet mindre enn en «must-try» for alle byens matentusiaster.

Bergans Brand Store

Midt i sentrum av Trondheim åpnet friluftsmerket Bergans en brand store/flaggskipbutikk over to etasjer høsten 2021. Det er ingen tvil om at Nordmenn flest har vist økende interesse for å komme seg ut i skog og mark etter de siste par årene med nedstengninger, og da er det perfekt at et stort utvalg av Bergans sine friluftsklær nå er så lett tilgjengelig for Midtbyens besøkende.

Grafen

Forandring fryder! Tulla Fischer fikk i 2021 en makeover, og står nå klar i ny drakt og med nytt navn i Mercurgården. I det du går inn gjennom de storslåtte dørene hos Grafen er det som å befinne seg i en storby-kafé i London, Melbourne, New York eller Paris. Lekkert flislagt gulv, grønne planter og stilrent interiør som oser av luksus møter øyet. På menyen venter klassiske brunsjretter på dagtid og smakfull sjømat, pasta og kjøtt til middag. Med fokus lokale ingredienser og smakfulle retter er menyen hos Grafen et solid valg både for middag og lunsj.

Ringo

En gledelig nyhet for både store og små er at man nå kan bruke Midbykortet på Ringo! Lekebutikken på Trondheim Torg tilbyr et stort utvalg av de nyeste leker, og enten det er pokémonkort, bamser, dukker eller lego som fanger interessen din så finner du det her.

Eplehuset

Eplehuset samt deres servicesenter er nå med på midtbykort-ordningen, noe som betyr at du faktisk kan bruke midtbykortet ditt til å få fikset den knuste Iphone-skjermen din! Eller, alternativt legge det i en ny Iphone, mac eller airpods hvis du ønsker det. Den hyggelige betjeningen på Eplehuset i Thomas Angells gate og Servicesenteret i Dronningens gate står uansett klare til å hjelpe deg med hva enn du måtte ønske.

Galleri 7 & The Tea Room

Hos Galleri 7 i Fjordgata 25 er fokuset rettet mot kunst og design, som du kan utforske samtidig som du nyter lokal te og bakst i kafeen The Tea Room.De har både glutenfrie og veganske alternativer, så her er det noe for alle og enhver! Utstillingene endrer seg stadig og du kan både kjøpe og se verk fra mange ulike kunstnere og designere.

David Andersen

Den anerkjente gullsmedkjeden David Andersen flyttet inn Nordre gate i november i 2021 og har satt sitt preg på byen i sitt lekre grønne trebygg i byens travleste handlegate. Her kan du drømme deg vekk i en verden av eksklusive smykker av høyeste kvalitet.

Gi midtbykortet i gave? Kjøp det her!

Les mer: