Gå til innholdet

4 grunner til å bli med på Barnas Bylørdag!

Midtbyen skal være en plass for alle – også de minste av oss! Barnas Bylørdag er den perfekte anledning for barna å oppleve nye steder og aktiviteter sammen med familien. Les hvorfor du burde ta turen førstkommende lørdag!

Kvalitetstid med familien!

Barnas Bylørdag er det perfekte arrangement for dere som ønsker morsomme familiedager i Midtbyen! Programmet er bredt og satt sammen slik at alle skal finne noe de kan kose seg med. Ta med ungene, ta med besteforeldre, tanter, onkler og venner!

KAFE_RUA5285_hoy
Vis interesse for arrangementet på Facebook: Barnas Bylørdag - så husker du det!

Noe for alle – store og små!

La de yngste utfolde seg noen timer, ta en skikkelig god lunsj eller kopp kaffe underveis – kanskje rekker du å snike inn litt shopping hvis dere er flere som kan holde øye med barna – og skap en lørdag hele familien har glede av!

 

Opplev noe nytt!

Førstkommende lørdag ser ut til å bli en perfekt høstdag. Hva med bålpannegrilling og kos i Parkgården, lesestund på Norli, eller enda bedre – begge deler? Hva med å introdusere barna for yoga og mindfullness?

julia-raasch-4z4ztWP7WPs-unsplash
Foto: Julia Raasch/Unsplash

Halloween og lek er gøy!

I Olavshallen blir det Halloween-stemning og mange morsomme aktiviteter, mens Byhaven har et flott område hvor barna kan boltre seg, tegne og leke! Meld dere på arrangementet vårt, la barna plukke ut favorittene i programmet og ha en strålende lørdag!

Vis interesse for arrangementet på Facebook: Barnas Bylørdag - så husker du det!

Plukk ut favorittene: Program Barnas Bylørdag