Gå til innholdet

4 ting du kan gjøre hvis du kjeder deg!

Les en god bok, sorter bilder og lag album, arranger påskeverksted med ungene eller bryn deg på et puslespill. Hvis du har litt for mye tid og litt for lite å henge fingrene i,  har vi noen tips her!

Les bøker - Norlis boktips

Påske og krimbøker hører jo normalt sammen. I og med at så mange tilbringer mye tid hjemme for tiden, har Norli i Nordre gate tipset oss om tre bøker vi med god samvittighet kan investere noe timer på!

Min søster er en seriemorder Oyinkan Braithwaite (krim)
Norli begrunner: Krim utenfor allfarvei! Ulikt alt annet du har lest, skyhøy underholdningsfaktor og med en god dose svart humor.

Krattlandet av Chris Hammer (krim)
Norli begrunner: Særdeles fiffig komponert, knakende godt håndtverk og langt mer spennende enn det meste sjangeren har å by på. 

Hjemsøkelse av Jenny Erpenbeck (roman)
Norli begrunner: Et poetisk mesterstykke – og på samme tid en lettlest, interessant,europeisk roman. En stor leseopplevelse.

IMG_1186

Gjør noe gøy med bildene dine

De aller fleste av oss har et flust av bilder liggende i den digitale sfære; på mobilen, i skyen, på PC-en eller på den eksterne harddisken. Ser vi på dem? Sjeldent. Både  CREWE Japan Photo i Munkegata og Elite Photo på Trondheim Torg hjelper deg med å fremkalle bilder. Man kan også velge å fremkalle bildene i formater som er litt annerledes enn man kanskje forestiller seg at albumbilder skal være. Gøy!

IMG_1198
Album fra Papir & Design, bildevegg med retrobilder og Art Prints - det er mye man kan gjøre med bildene sine!


Retrobilder minner om gammeldagse polaroidbilder. Nederst er et hvitt felt hvor du kan legge inn egen tekst eller skrive for hånd i etterkant. Putt de i album eller lag en bildevegg - det er bare kreativiteten som stopper deg!

Art Prints er fremkalte bilder med et snev av noe personlig og kunstnerisk. Hva med bildestrimler som forteller en liten historie, rammer og filtre som gjør at bildene skiller seg ut eller Deco Prints som gjør at de ser ut som galleriaktige kunstverk?

Papir & Design i Jomfrugata har fotoalbum med skjult spiral og personlig preg(ing)! Fremkall bilder og kos deg med gode minner! Fotoalbum der bildene limes inn gir dobbel kos, og her tilbyr de også preging av bøker og album. Utrolig flott å ha liggende fremme!

Arranger et lite påskeverksted

Panduro Hobby i Fjordgata har alt du trenger til et skikkelig gøyalt påskeverksted! Mange er på utkikk etter ting å gjøre hjemme for tiden, og da er Panduro en soleklar venn å ha i nøden. 

IMG_1202

 

Screen Shot 2020-03-21 at 12.36.01
Det ligger mye fantastisk inspirasjon og oppskrifter på Panduros nettsider (skjermdump tatt derfra) 

Sett fingrene i sving med puslespill og brettspill

Vi publiserte nylig en brettspillguide fra Outland, som kan være veldig nyttig å ta en titt på! I tillegg kan vi tipse om at både Norli og Ark også har både spill og en hel del puslespill.


Hvis du ikke ønsker eller har mulighet til å besøke butikkene selv, har de aller fleste mulighet for å sende produktene til deg. Ta en titt på nettsidene og de sosiale mediene deres for å finne spesifikk informasjon.  


Les mer: Gratis hjemkjøring av varer fra Midtbyen
Les mer: Disse holder åpent i Midtbyen