Gå til innholdet

7 gavetips til mor på morsdagen


Søndag 11. februar er det morsdag, og mamma fortjener å bli feiret med brask og bram. Kanskje du vil ta henne med på en bedre middag? Ønsker hun seg nye øredobber, eller en pose deilig kaffe?
Uansett hvordan du setter pris på mamma, ikke glem: "jeg er glad i deg!"
Hva med litt "Love" til mamma i form av lakris fra Johan Bülow hos Sjokoladebutikken?

1. Morsdagskaffe fra Dromedar Kaffebar

Hvis mamma elsker kaffe, er det ingenting som er bedre enn å starte selve morsdagen med en rykende varm kopp med sort gull. Hos Dromedar får du kjøpt ordentlig morsdagskaffe fra Dromedar Kaffebars relasjonsfarm i El Salvador

2. Mummikopper fra Jernia Eggen

Er din mamma en mummimamma? Mummikoppene har etterhvert blitt svært populære samleobjekter. Hos Jernia Eggen får du denne koppen til 199,-.
mummimamma_kopp_riktigbilde

3. Ølbok for damer fra Gulating Ølutsalg Byhaven

Det er kanskje en myte at de fleste damer ikke er så glad i øl, for damer liker jo øl like mye som menn! Gulating har denne kule boken i butikk: "Damer og øl". Hvis din mor er glad i øl; gå for denne boka som en oppmerksomhet til morsdag!


4. Gavekort på 3-retters hos TAG

Alle liker å få servert deilig mat laget av profesjonelle! Maten på TAG er fantastisk, så hvorfor ikke ta med deg mamma dit for en helaften med 3-retters? Hvis du selv ikke er sulten, så passer det alltids med et gavekort som mamma kan få bruke når hun vil. 

gavekort på 3-retters hos TAG
Fristende 3-retters: Dette fortjener mamma, ta henne med på TAG!


5. En tur på Trondheim Kino!

La mamma velge film, lene seg tilbake med popcornet i fanget og bli underholdt av de mange gode filmene som går på Trondheim Kino. Snurr film! P.S. Trondheim Kino har fått app! Last den ned her


6. Smykke, armbånd eller øredobber fra Strømsnes Gull

Hvis mamma er glad i å pynte seg, har Strømsnes Gull mange fine tilbud på flotte saker man kan ha på seg. Hva med et smykke som er utformet som ordet "mama" til 498,-? Eller et sølvfarget armbånd med koselige ord til 298,-? Hvis hun heller foretrekker øredobber, så kan jo et par formet som hjerter være en fin gave?


strømsnes
Smykk mamma med kjærlighet: Er hun glad i å pynte seg? Strømsnes har fine gaver som passer mødre i alle aldre.

7. Midtbykort

Hvis du vil gi mamma en liten oppmerksomhet, men er usikker på hva hun helst kunne tenkt seg, så anbefaler vi et Midtbykort. Det kan du bruke på over 250 ulike brukersteder i Midtbyen innen shopping, mat og kultur.
Les mer: Søte gaver til søte mødre - les om Sjokoladebutikken her

Les mer: Vil du ta med mamma på middag? Her finner du oversikt over spisesteder i Midtbyen

Les mer: Er mamma glad i teater? Sjekk ut programmet til Trøndelag Teater

Les mer: Dette er noe av det som skjer i februar

Les mer: Dette er noe av det som skjer i helgen 9. - 11. februar