Gå til innholdet

9 ting du ikke visste du kunne bruke Midtbykortet til

Var du heldig og fikk et Midtbykort til jul? Dette gir deg utallige muligheter innen shopping, mat og kultur. Men hvor godt kjenner du egentlig Midtbykortet? Vi har laget en liste med 9 ting og opplevelser du ikke visste du kunne bruke det til 

Spis middag i restauranten og dans hele natten på dansegulvet hos TAG i Thomas Angells gate - alt betalt med Midtbykortet ditt. (Foto: Unsplash)

1. Kjøpe second hand

Lei av IKEA-preget? Ta turen til Sirkulus i Fjordgata, der finner du et utrolig stort og flott utvalg av brukte møbler, interiør og annen pynt som garantert sikrer stuen din et unikt preg. Og det beste av alt; du kan betale med Midtbykortet ditt!

2. Ta lappen

Lappen er alltid kjekt å ha, enten du bor i byen, på landet, eller midt i mellom. Hos Trondheim Trafikkskole kan du betale for all undervisning du trenger for å bli gjengens nye sjåfør med Midtbykortet ditt. Kjekt, ikke sant?

andraz-lazic-683695-unsplash
ON THE ROAD: Bruk Midtbykortet ditt til å investere i førerkort, det kan være kjekt å ha. (Foto: Unsplash)

3. «Walks» med Visit Trondheim

Hvor godt kjenner du byen din egentlig, og har du oversikt over de beste plassene for burger, de kuleste bryggeriene eller de koseligste kaffeplassene å ta et slabberas på? Ikke? Da må du kjøpe deg en «Walk» med Visit Trondheim! De ulike turene har hvert sitt tema, som f.eks Burger-walk og kaffe-walk og er guidet av en byvert som er vertskap for turen. En lærerik og spennende annerledesopplevelse som garantert gjør at du blir bedre kjent med byen din.

4. Speedstyle hos Stas Hår & Bryn

Skal du på byen, i et viktig møte eller på en spennende date? Bli fin på håret i en fei med Speedstyle-styling! La ekspertene flette, krølle eller sette opp håret ditt, og gjør deg klar for å erobre verden med en lekker sveis.

5. Matkurs hos To Rom og Kjøkken

Enten du ønsker å heve kjøkkenkunnskapene til et nytt nivå eller virkelig imponere noen med magisk kokkelering, er et matkurs hos To Rom og Kjøkken en uforglemmelig investering av beste sort. Restauranten holder kurs innen både mat og drikke, og kan skreddersy kurs til grupper av ulik størrelse. Les mer om kurs her

jay-wennington-2065-unsplash
MATKURS: Kunnskap er makt, også på kjøkkenet! Bruk Midtbykortet ditt til et kurs hos velkjente og anerkjente To Rom og Kjøkken. (Foto: Unsplash)

6. Betale parkeringsboten din

Har du vært «uheldig» og fått en parkeringsbot? Hvis du tar med deg Midtbykortet ditt til Trondheim Parkering sine kontorer på Leutenhaven, kan du betale boten der. Kanskje ikke det morsomste å bruke et Midtbykort på, men muligheten er der.

7. Festlig bytur

Et Midtbykort er hos TAG Restaurant i Thomas Angells gate en gylden gullbillett om du ønsker deg en helaften med middag, dessert og fest. Du kan bruke kortet både i restauranten og i baren. Ta på deg gode sko, TAG er kjent for å spille musikk som får dansefoten til å våkne.

8. Kvalitetsshave

Gikk du litt for langt i forsøket på å bli årets julenisse for onkelbarna? Om du føler for å ta eller pleie skjegget kan vi anbefale en avslappende og behagelig shave hos H2 Barber & Sons. Resultatet blir alltid bra, og så er egenpleie noe av det beste som finnes. Betal behandlingen med Midtbykortet ditt.

H2 Barber and sons
BARBERERENS SØNNER: Prøv en skikkelig behandling av skjegg og fjes hos H2 Barber & Sons for Midtbykortet ditt! (Foto: H2)

9. Synsundersøkelse

Trenger du å sjekke øynene dine? Hos Synsam Byhaven kan du både sjekke syn og kjøpe stilige briller med Midtbykortet ditt. Nyttig gave og to fluer i en smekk.

Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt
Les mer: Sulten? Spis i Midtbyen!
Les mer: Disse butikkene finner du i Midtbyen