Gå til innholdet

Aagaard 1876 inviterer til eksklusiv fransk aften med Longchamp


Som Norges eneste forhandler av Longchamp er Aagaard 1876 stolte av å kunne invitere til en ekte fransk aften i butikkens lokaler i Dronningens gate 9 torsdag 6.juni fra kl 18.00-20.00. Her byr de på god stemning med musikk, bobler, franske makroner og croissanter, og selvsagt de fineste veskene Longchamp har å by på.
Dette er et av årets kolleksjoner som selges eksklusivt med rabatter på kundekvelden. (Foto: Aagaard 1876)
Longchamp er et av frankrikes største motehus og er kjent verden over for sitt alsidige utvalg og kvalitet. I tillegg til skinnvesker i gjennomfarget okse- og kalveskinn av ypperste klasse har de også herrevesker, et bredt utvalg accessories samt de kjente nylonveskene fra Le Pliage serien. Nytt for denne våren er deres signaturkolleksjon LongchampLGP som frontes av Kendall Jenner.

Longchamp9KJENT ANSIKT: Kendall Jenner er en av Longchamps ansikt utad for deres signaturkolleksjon. Produkter fra denne kolleksjonen finner du selvfølgelig hos Aagaard 1876. (Foto: Longchamp)

Eksklusiv kveldsevent

Alle som tar turen innom er med i trekningen av flotte premier, i tillegg til at handlende mottar flotte goodiebags, så langt lageret rekker. Flere utvalgte serier fra Longchamp vil også være på salg ekslusivt under dette eventet, i tillegg til at det er 20-50% på alle øvrige merker denne helgen.

Longchamp1
I DRONNINGENS GATE: Butikken ligger i Dronningens gate. Under eventet vil hele første etasje kun bestå av fantastiske produkter fra Lonchamp. (Foto: Aagaard 1876)

Dette er et event du ikke kan gå glipp av! Gratis påmelding skjer via Aagaards facebookside: BAG & AAGAARD.

Du ønskes hjertelig velkommen!

Les mer: Her finner du Aagaard 1876 på nett
Les mer: Hos Aagaard og 250 andre steder kan du bruke Midtbykortet ditt
Les mer: Shopping i Midtbyen, unikt butikkutvalg!