Gå til innholdet

Åpningstider i desember

I Midtbyen kan du oppleve en førjulsstemning og varme som ikke finnes noe annet sted i byen – også på søndager! Se åpningstider i desember og adventstips her. 

 

Julas åpningstider

Søndagsåpent kl. 14.00-19.00
6. desember
13. desember
20. desember

Langåpent starter 7. desember
Åpent til kl. 20 (18)

Lille julaften
Åpent til kl. 18.00

Julaften
Åpent til kl. 13.00

Mellomjula (28., 29. og 30. desember
Åpent til kl. 18.00

Nyttårsaften
Åpent til kl. 15.00


Advent i Midtbyen

Stiftsgårdsparkens lysende rådyrfamilie
Midtbyens fineste park har fått vinterbesøk! En rådyrfamilie står og lyser til glede for både store og små. Ta turen innom parken neste gang du er i Midtbyen - kanskje blir rådyrfamilien bakgrunnen til årets julebilde, eller det perfekte Instagram-bildet?

Finn de unike julegavene
Trondheims flotte bevarte trehusrekker og brosteinsgater er et idyllisk paradis for deg som elsker nisjebutikker innen kunsthåndverk, klær, interiør og design. Byen har både unike butikk-konsepter og store kjøpesenter midt i sentrum – og blir dermed det perfekte stedet for hyggelig juleshopping. 

Julelys i gatene
I desembermørket skinner utallige små lys i gater og veiter. Hvert enkelt av de belyste trærne er som glitrende stjernehimler, og hvor du enn ser tindrer det i flotte julelys – en stemningsfull ramme rundt byturen.

Mat fra hele verden
Skyv julestria unna med gode smaker og lun stemning på Midtbyens mange restauranter. Uansett om du ønsker tradisjonell norsk julemat, saftige burgere, franske delikatesser, meksikanske burritos eller mat fra andre kanter av verden, finner du det du er på jakt etter. 

Julegrytekonserter
Også i år vil Frelsesarmeen stå for julegrytekonsertene Håp i ei gryte, med Trondheim kommune som en pådrivende samarbeidspartner. De hyggelige konsertene arrangeres i Tordenskioldsparken i perioden 12. - 20. desember.  

Totaloversikt over grytekonsertene 2020

Les mer: P-HUS i Midtbyen – se oversikt her
Les mer: Julemarkedet – årets vakreste eventyr
Les mer: Julegaven som gir tusenvis av muligheter
Les mer: Gratis hjemlevering av varer fra Midtbyen