Gå til innholdet

Årets handelsbedrift 2019

Carma kan  smykke seg med tittelen Årets handelsbedrift 2019! 

Juryen mente Carma – med daglig leder Hilde Wedø i spissen, var en meget verdige vinner!
Prisen har siden 2006 blitt delt ut til en handelsbedrift som har hatt en god økonomisk utvikling de senere år, og som i tillegg har vist evne til innovasjon og markedstilpasning. For å bli vurdert må bedriften være innen detaljhandelsområdet, samt ha sitt hovedkontor og/eller opprinnelse i Trondheim og ekspandere ut herfra.  Prisen består av en sjekk på kr 25.000,- som gis videre til en selvvalgt organisasjon med et godt formål, samt et kunstverk.

Personlig markedsføring

Daglig leder og medeier Hilde Wedø tok imot prisen foran mange av sine ansatte, som hun også takket og delte æren med.  Hun bruker seg selv og de ansatte aktivt i alle kanaler – sosiale medier, egen blogg og på butikkens nettside. Denne typen personlig markedsføringsstrategi har vist seg å være gull verdt. De har klart å skape sitt helt særegne Carma-univers som fascinerer og engasjerer titusener av folk i de ulike kanalene. 


Ta en en titt på Facebook-siden og Instagram-siden deres!

IMG_6034Full jubel: Damene fra Carma var veldig fornøyde med utfallet av frokostmøtet på Radisson Blu Royal Garden Hotel den 26. februar. 
 

Funnet en god oppskrift på suksess

Carma er en frittstående klesbutikk som selger dameklær via en fysisk butikk midt i hjertet av Midtbyen og nettbutikken carma.no. 

Juryen la på frokostmøtet frem at Carma er en meget verdig vinner av prisen Årets handelsbedrift 2019 på grunn av deres  solide vekst i omsetning og resultat de siste årene. De har utvidet virksomheten gjennom etableringen av egen nettbutikk som har kunder over hele landet, i tillegg til at de har vist evne til innovasjon og kreativitet gjennom løpende markedstilpasning. Det å kombinere en innbydende fysisk butikk med en spennende nettbutikk, understøttet av aktiv markedsføring i en rekke kanaler, ser ut til å være en god oppskrift på suksess.

IMG_6065-2
Vinner og jury: Berit Rian (adm. direktør Næringsforeningen i Trondheimsregionen), Kirsten Schultz (daglig leder Midtbyen Management), Hilde Wedø og Knut Marius Skoglund (leder bedriftsmarked Midt-Nord i Danske Bank). Også med i juryen, dog ikke avbildet; Robert Klein (daglig leder Kleins og medlem i NiTs Fagråd Handel). 

Vi gratulerer og ønsker Carma lykke til videre!

Prisen Årets handelsbedrift 2019 ble delt ut av Danske Bank og Næringsforeningen i Trondheimsregionen onsdag 26. februar under et frokostmøte i samarbeid med Midtbyen Management. 

Les mer: Axel Bruun Sport satser mer enn noen gang
Les mer: Disse tre beholder Mercur-lokalene sine
Les mer: Livemusikk på Krambua hver uke!