Gå til innholdet

BAG Byhaven har utvidet butikken!

BAG har vært fast inventar i samme lokaler på Byhaven i snart 20 år, og har nå utvidet arealet på butikken til glede for både ansatte, besøkende og Midtbyen.

Mange spente kunder var på plass på den offisielle åpningen av butikken i oktober. (Foto: Byhaven)
- Konseptet BAG ble til da kjøpesenteret Byhaven i 1998 åpnet dørene med en spisset profil basert på en butikkmiks av kvalitetsbutikker, forteller driver av BAG Byhaven, Tine Aagaard.

BAG er et livsstilskonsept der man finner vesker, hansker og kofferter, samt klær, sko og spennende tilbehør. Selve konseptet BAG er utviklet av byens eldste faghandel innen reise- og lærvarebransjen, familiebedriften Aagaard, som ble etablerte seg i byen i 1876. Femte generasjon Aagaard styrer i dag bedriften og dette er en stor kilde til stolthet.

BAG5

BAG4
BAG3
SKATTEKISTE: BAG Byhaven har mange spennende produkter i butikken for både kvinner og menn. (Foto: Byhaven)

Oppgraderinger

Nye produkter har fått plass og kunder kan nå glede seg over å få muligheten til å kjøpe de verdenskjente hånddukene fra LEXINGTON, samt klær og vesker fra samme merke.

- Vi har også tatt inn Calvin Klein, både vesker og klær forteller Tine entusiastisk.

I det som har blitt en luftig butikk med bedre plass til nye produkter og fristende utstillinger, har du nå mulighet til å prøve klær i butikkens nye og store prøverom.

- Vi har jo solgt klær i mange år uten å kunne tilby kundene våre et prøverom, forteller Tine Aagaard. Jeg må si kundene har vært sporty oppgjennom årene, og det er derfor ekstra godt å nå kunne vise til et stort og fint prøverom.

- Vårt mål og ønske er at BAG er en naturlig stopp på handleturen når man er i Midtbyen, og aller helst selve grunnen til at kunder tar turen til Midtbyen en lørdag formiddag. Hos oss skal du alltid kunne finne noe fint og spennende til deg selv eller flotte gaver til andre, avslutter Tine, og ønsker nye og nåværende kunder hjertelig velkommen innom en vakker julepyntet butikk.

Les mer: Se spennende produkter på BAGs nettside
Les mer: Hos BAG Byhaven og 250 andre brukersteder kan du bruke Midtbykortet ditt
Les mer: Spis og shop i Midtbyen!