Gå til innholdet

Bare i Midtbyen: Bookbinders Design

Bookbinders Design i Jomfrugata er butikken for deg som liker papir, design, farger og orden.

Hilde i Bookbinders Design hjelper deg å holde orden på tingene, papirarbeidet, avtalene, minnene og livet.
Under mottoet "Make your life memorable" tilbyr Bookbinders Design blant annet vevkledde notatbøker, permer, bokser, fotoalbum og mapper av topp kvalitet.

Få orden med stil 
Hos Bookbinders Design får du hjelp og inspirasjon til å holde orden på tingene, papirarbeidet, avtalene, minnene og livet, med kreativitet, farger og personlighet.

- Jeg elsker å kjenne på papir, sier Hilde Åm Eriksson som har drevet butikken siden åpningen i 2002.

De innbundne notatbøkene og kalendrene er limt og sydd på skikkelig vis av europeiske bokbindere.

 - Slik er vi med på å holde liv i de gode gamle håndverkstradisjonene. 

Bøkene tåler godt at permene blir bøyd helt tilbake, sier hun og viser det på ei bok fra hylla.

Sett navn på det
De fleste produktene kan preges på bestilling. Hilde viser frem en god, gammeldags maskin for preging av bøker.
Hun varmer opp maskinen til 120 grader, setter inn noen typer (bokstaver), legger et lag folie på boka og presser ned. Og vipps har boka fått et navn i sølvskrift på omslaget. Det er også mulig å få skriften i hvitt, sort, gull og blindpreg. Dette gir mulighet til å lage ekstra fine og personlige hyttebøker, gjestebøker, fotoalbum og mye mer. Du bestemmer selv hva det skal stå og kan velge mellom 3 ulike skrifttyper og 3 ulike størrelser.

IMG_7286-2

Til kontoret
Bookbinders Design har en mengde varer for deg som vil ha mer orden på kontoret, enten skrivebordet befinner seg hjemme eller på jobb. Her finner du for eksempel Arkivbokser og andre esker, som alle kan preges med ønsket tekst. I tillegg er det et godt utvalg av tradisjonelt kontorutstyr som skrivesaker, saks, hull-og stiftemaskin, brevhyller og refill til kalendere og notatbøker. 

Til store anledninger

Vil du lage trykksaker til konfirmasjon/bryllup, for eksempel meny, bordkort og innbydelser er dette stedet å gå. Du finner også personlige gaver til de fleste anledninger. Og til å pakke det inn i får du norsk designpapir fra Strand Tekstildesign.
Hos Bokkbinders Design kan du også velge fra et stort utvalg fine kort som gir gaven enda mer mening. De er blanke inni, så du kan skrive noe personlig. En serie kort er designet av Trondheims-kunstneren Tuva Thorsø, og også produsert her i byen.

For den kreative
Bookbinders Design har et stort utvalg for deg som klør etter å lage noe med, eller på, papir, for eksempel egne kort, innbydelser og fotoalbum.
Blant annet har de et stort utvalg av LAMY fyllepenner med pennesplitt. Med dem kan man lage mye stilfullt med håndskrift. Dette er også miljøvennlig. Du slipper å kaste penna når det er tomt for blekk. Hvis du bruker en konverterpumpe, slipper du å bytte patroner også. Butikken har også en anselig mengde stempler og stempelputer i alle farger. 

IMG_7301-3
Innbundne, vevkledde notatbøker i alle farger. Få personlig preg med navn eller annen tekst på omslaget.

Feelgoodshopping
Det er viktig for oss at kundene føler seg vel, både i butikken og hjemme når handleposene åpnes. Derfor spør vi alltid om hva de er ute etter og hva det skal brukes til, slik at vi kan komme med råd, tips og inspirasjon og sammen finne det som blir perfekt for den enkelte kunden. Slik håper vi at de får en god opplevelse, og et forhold til det de kjøper. Vi har også brukt mystery-shoppers for å kvalitetssikre kundeservicen.

Noe å ha det i
På veggen bak disken henger det flere skinnvesker, noe som ved første øyekast er litt overraskende i en butikk som hovedsakelig selger papir. Men det er likevel helt innafor når man tenker på at butikken er der for å hjelpe deg å holde orden på tilværelsen. Og enhver kvinne vet vel at en veske rommer store deler av livet.
Veskene er i ekte skinn, fra det svenske merket Ceannis.

Nysgjerrig? Her finner du Bookbinders Design
  
Les også:
Bare i Midtbyen: Shine
Bare i Midtbyen: Natasja
Bare i Midtbyen: Reinskou
Norway Designs - 20 år i Midtbyen