Gå til innholdet

Bare i Midtbyen: Kondomeriet

Sex, nærhet og intimitet – Kondomeriet er en av ekspertene på det mest naturlige som finnes mellom mennesker. Butikken i Thomas Angells gate tiltrekker seg folk i alle aldre, og med ulike behov og preferanser. Trenger du tips og råd, eller ser etter produkter som kan piffe opp stemningen litt, er Kondomeriet tingen.

Sensuelt: Ingenting stimulerer sansene så mye som delikate fjær gjør. Prøv det!

Vi besøker Kondomeriet på en av årets travleste dager – Valentines Day. Merkedagen som er forbundet med sjokolade, blomster, og ikke minst sex og romantikk!

Er det alltid så travelt hos dere?

- Det er litt spesielt i dag ettersom det er Valentinsdagen, men vi ser at før alle høytider kommer det mange hit til oss, sier butikksjef Thyra, og forteller videre: Generelt er det slik at når folk skal ha fri, så er det mange som kommer innom oss først. Fri er lik kosetid!

Synes Trøndere det er kleint å komme hit?

- Noen synes nok det er litt flaut, og det merker vi kjapt på de som kommer innom. Da er det vår jobb å sørge for at de blir komfortable her, og føler seg trygge på at de kan spørre oss om råd og tips. Heldigvis blir dette bedre og bedre, men den yngre generasjonen er nok mer åpen, informert og avslappet når det kommer til sex. De er heller ikke så redde for å møte på naboen her, smiler Thyra.


sexklokka
It´s sex o´clock: Denne klokka har hengt på veggen hos Kondomeriet i mange år, og er svært populær. Butikksjef Thyra forteller at mange har ytret ønske om å kjøpe den. 

Noe for enhver smak

- ”Alle” har jo sex, understreker Thyra. Våre kunder er mellom 16-90 år, og vårt mål er å tilby noe for enhver smak. Både par og single handler hos oss.

Statistikk og undersøkelser viser at flere og flere kvinner handler sexleketøy, og at kundemassen slettes ikke er så ”mannsdominert” som antatt. Kvinners lyst har kommet i fokus, og det vises på prioriteringer som gjøres av produsenter av leketøy for voksne.

penishjørnet
Penishjørnet: Her finner man det meste av ulike preferanser hva gjelder sexleketøy formet som penis.

Produkter som er beregnet på kvinnens nytelse preger hyllene, og utvalget innen dildoer og klitorisvibratorer er stort. Enten du ønsker en dildo i silikon, glass, metall eller stein, så finner du det hos Kondomeriet.

Stein?

- Hehe, ja. Denne dildoen er faktisk laget av granitt, forteller Thyra og viser oss en blankpolert dildo. Folk er opptatt av at leketøyene skal være lekre og ha et pent design. Denne dildoen i stein er kanskje for de som allerede har det meste av ulike typer dildoer eller vibratorer.

Lyst


bestselgere
LYST: er Kondomeriets egen serie med leketøy for voksne. Denne serien passer bra for de som er nysjerrige på å prøve leketøy, men som ønsker på starte litt "forsiktig". Bestselgerne fra denne serien er Digg Onanihylse, Heftig Klitorisvibrator og Orgasmekrem. 

Trender og populære produkter

Inntoget av Fifity Shades-serien gjorde noe for sexlivet til mange mennesker rundt omkring i verden, og trønderne er intet unntak. Thyra forteller at bondage og analsex har fått økt interesse, og tilhørende produkter selger meget godt. ”Fifty Shades Freed”-kolleksjonen har et lekkert design i en sensuell fargepalett, og er svært populær i følge butikksjefen. Serien Shunga – som består av spiselige massasjeoljer og sensuelle duftlys er også på topp hos de som liker å skape koselig stemning.


fifty shades2
Fifty Shades Freed: Bøkene skrevet av L.L James har vekket mange følelser hos mennesker verden over.

Om man er ”nybegynner” innen leketøy for voksne, er Kondomeriets egen serie ”Lyst” en bra plass å starte. Denne serien består av blant annet klitorisvibratorer, onanihylser for menn, orgasmekremer, dildoer og andre diskrete og ”snille” leketøy, og er ikke så ”avanserte” som andre produkter kan være.

Hva kjøper trøndere?

- Glidemiddel! Ikke fordi befolkningen ikke er ”fuktig nok”, men fordi glidemiddel og orgasmekremer gir en helt annen opplevelse av stimuli enn med den naturlige ”fukten”. Det er dog ikke slik at man kan smøre seg med orgasmekrem og komme opp til månen, men følsomheten øker og gir et godt grunnlag for en helt fantastisk orgasme. Man må fortsatt jobbe for det, smiler Thyra. Vi ser at menn også kjøper diskrete leketøy som onanihylser og kvinner kjøper klitorisvibratorer.

glidblid
Glid gjør deg blid: Skal man ha noe gjort, så må man ofte gjøre det selv. Utvalget av kremer og ulike glidemiddel er stort, så her finnes det noe for enhver situasjon. 

Taushetsplikt, sikkerhet, hygiene og beskyttelse

Trygghet og komfort er to viktige nøkkelord for Kondomeriet. De ansatte har full taushetsplikt, og Kondomeriet tar folks privatliv på største alvor.

- Vi kan ikke gjøre så mye med det hvis du møter naboen din her, men vi kan tilby anonyme poser og gaveinnpakning for å opprettholde diskresjon.

Sikkerhet og hygiene er også veldig viktig hva gjelder sex og intimitet, understreker Tyra.

- Bruk kondom, rens leketøyene dine og ha det gøy!


VISSTE DU AT?

- Hos Kondomeriet får du ”miljørabatt”. Levér inn dine småelektriske produkter til resirkulering, og få -20% avslag på et nytt produkt!

- Kondomeriet har et godt utvalg i undertøy i forskjellige størrelser, fra XS-Plus Size

- En orgasme gir kroppen endorfiner som gjør at du føler deg bra!

- Kondomeriet har et stort utvalg produkter som par kan bruke sammen


Les mer: Kondomeriets nettside

Les mer: Flotte butikker og spisesteder med sjel

Les mer: Hos Kondomeriet kan du benytte Midtbykortet ditt!

Les mer: Dette er mangfoldige Thomas Angells gate