Gå til innholdet

Bare i Midtbyen: Nye Moods of Norway!

Torsdag 13. oktober, fra klokken 12.00, inviterer Moods of Norway deg til å feire gjenåpningen av butikken etter 2 ukers oppussing. Møt Simen og Peder, gründerne bak kleskjeden, få kaffe, kake og vafler mens en DJ fikser musikken.

Moods of Norways Betjening ønsker deg velkommen til en totalfornyet butikk. Foto: Monica Bye Gjertsen.
Det er ikke bare interiøret i butikken som er forandret. Moods of Norway-butikken i Trondheim blir nemlig den første i Norden som kan gi deg en helt ny og høyteknologisk kundeopplevelse.

Høyteknologisk omkledningsrom
Ett av omkledningsrommene er utstyrt med en berøringsskjerm. Når du tar med klær inn i omkledningsrommet vil en RFID-leser registrere hvilke plagg det er. Der inne vil produktinformasjonen poppe opp på skjermen, mens butikkbetjeningen får beskjed på en smartklokke. Etterhvert som systemet blir helt innkjørt er det meningen at du skal få forslag på skjermen om klær som passer til. I tillegg skal du kunne gi betjeningen beskjed via berøringsskjermen om du for eksempel trenger en annen størrelse.

Nyttig informasjon til produktutviklerne

RFID-systemet kan blant annet gi nyttig informasjon om en vares popularitet. Hvis 1000 personer har tatt med et plagg i omkledningsrommet, men nesten ingen kjøper det, vil det si at folk liker plagget når de ser det på stativet, men at noe blir feil når de prøver det på. Da er det opp til designerne å løse problemet.

Kundecatwalk
Når du har funnet et antrekk du liker, kan du forlate omkledningsrommet og innta catwalken. Her blir du tatt bilde av med favorittbakgrunnen din på en 75-tommers skjerm. Om ikke lenge vil du kunne velge bakgrunn med mobilen. Er du medlem i kundeklubben kan du laste ned bildene og vise dem frem til venner og familie før du bestemmer deg.

Nysgjerrig? Ta turen innom Moods of Norway i Olav Tryggvasons gate, se de nye, lyse lokalene og prøv den nye teknologien.

Midtbykortet
Frister det å kjøpe en gave herfra, samtidig som det er vanskelig å velge? Kjøp Midtbykortet, gavekortet som kan brukes både her og på 250 andre steder innen shopping, mat- og kulturoppleveleser.

Midtbyen har mange flere unike butikker. Skills er butikken for deg som elsker sneakers, mens du finner det største utvalget av unike barneklær hos Reinskou.Foto: Monica Bye Gjertsen
Tekst: Trond Sortland Kuldvere
Det nye interiøret er lyst og stilrent med fleksible stativløsninger, her med et utvalg av herreklærne. Skiltene er brodert av personalet. Foto: Monica Bye Gjertsen.
Disse dameklærne leder tankene til peiskos. Butikken vil også fortsette med klær til barn. Foto: Monica Bye Gjertsen.