Gå til innholdet

Bare i Midtbyen: Reinskou - Ny klesbutikk for barn

Reinskou er en ny klesbutikk for barn fra 0-16 år. Den holder til i Thomas Angells gate i en koselig liten murgård av gammel årgang, rett ved siden av Fairytale. 

Ingvild Reinskou i sin nyåpnede butikk som bærer hennes navn. Foto: Monica Bye Gjertsen
Reinskou tilbyr stressfri handel av kvalitetsklær, og litt smykker og interiør, i særpregede lokaler over 2 etasjer.

Stressfri handel
Her kan foreldrene parkere i sofaen, mens personalet hjelper tenåringen med å finne klær. I tillegg har butikken et av byens fineste lekerom for de små.

Personlig preg
Innehaver Ingvild Reinskou har valgt å gi butikken et personlig preg. Et stort og bilde av lykkelige barn i lek, på den ene veggen, er hennes egne barn, og hennes eget etternavn har gitt butikken navn. Lokalene har en innbydende utforming. Tanken bak interiøret er at det skal være fascinerende, men ikke barnslig, sier Reinskou.

2 etasjer
Butikken går over to etasjer. 1. etasje er forbeholdt klær til de større barna. En tenåringsgutt ville sannsynligvis snudd i døra hvis det første som møtte ham var rosa babyklær, sier Ingvild. Én trapp opp, er avdelingen for de minste barna. Heis og ramper, for å gjøre hele butikken tilgjengelig for alle, vil snart være ferdigstilt.

Kvalitetsklær for barn og ungdom
Reinskou satser på kvalitetsklær for barn og unge og tilstreber å ha merker som ikke finnes andre steder i byen, eller som ikke finnes for den aktuelle aldersgruppen. Butikken fører blant annet merkene Scotch & Soda, Diesel, Sofie Schnoor, Wheat, Little Remix, Volcom og Woolrich. Mange av klærne har farger og mønstre som kan kombineres fritt i en bohemsk stil.

Ikke bare klær
Reinskou har også enkelte interiørvarer til jente- eller gutterommet, som sengesett, lamper og knagger. Snart vil også en smykkekolleksjon i sølv og gullbelagt sølv bli en del av sortimentet. Dette er egentlig et merke for voksne, så smykkene kan brukes hele livet.

Midtbykortet
Frister det å kjøpe en gave herfra, samtidig som det er vanskelig å velge? Kjøp Midtbykortet, gavekortet som kan brukes både her og på 250 andre steder innen shopping, mat- og kulturoppleveleser.

Foto: Monica Bye Gjertsen

Les også:
Bare i Midtbyen: Natasja
Norway Designs - 20 år i Midtbyen
Ny sushi på Trondheim Torg
Ny kafé i Ravnkloa


Et av byens mest innbydende lekerom? Foto: Monica Bye Gjertsen
Klær og interiør i 2. etasje. Foto: Monica Bye Gjertsen