Gå til innholdet

Bare i Midtbyen: Stas Hår & Bryn

Visste du at Norges beste frisørsalong holder til i Midtbyen? I et nydelig lokale i Jomfrugata bor Stas Hår & Bryn. Salongen åpnet i 2015, og i løpet av sine 4 år har Stas Hår og Bryn vunnet prisen ”Årets Frisørbedrift” hele to ganger! 

STAS: Innehaver av Stas Hår & Bryn, Siv Oldervik. (Foto: Stas Hår og Bryn)

Årets Frisørbedrift

Slik presenterer Siv frisørsalongen på hjemmesiden:

"Stas er min store salongdrøm. En salong i et gammelt lokale midt i hjertet av Trondheim. Med masse lys og god stemning blir du møtt av frisører som elsker jobben sin og alltid er up to date! På stas kan du virkelig senke skuldrene og ta en pause fra en travel hverdag. Med rykende fersk kaffe, lun stemning og en god prat, skal dette bli en god opplevelse."

Og denne opplevelsen har definitivt vært god for både kunder og ansatte: Stas har blitt nominert til frisørbransjens ”Oscar” hele 4 ganger, og i mars 2019 vant de for andre gang.

- Å vinne for andre gang betydde ti ganger så mye for oss, for kriteriene for å i det hele tatt bli nominert er svært strenge, og kravene for å vinne er skyhøye, forteller Siv.

Den lune salongen i Jomfrugata med teamet på 8 ansatte ble utnevnt som det største forbildet i bransjen, og med all rett. Sammen med sitt team skaper Siv fantatiske kundeoppleveelser med kunnskap, erfaring og dedikasjon i bunn.
- Suksessoppskriften består av et dedikert team av svært dyktige folk og god stemning, sier innehaver Siv Oldervik.

staserneVINNERNE: En lykkelig gjeng feirer prisen "Årets frisørbedrift" da seieren igjen var et faktum i mars. (Foto: Siv Oldervik)

Kjærlighet til fag og folk

- Noe av det viktigste vi gjør er å holde oss oppdatert på det nyeste innen klippeteknikk, fargekjemi, trender og  mye mer. Vi plukker de beste fargene fra de beste leverandører, drar ofte på kurs og sørger for å hele tiden lære noe nytt, forteller Siv engasjert. I tillegg koser vi oss på jobb sammen og med kundene.

Siv forteller videre at ”Staserne” (Kallenavn på teamet hos Stas) drar til København, London, Barcelona og New York for  å finne det nyeste, det ”hotte”.

Se mer: Her finner du Stas Hår & Bryn på Facebook

- Vi er på landsbasis alltid svært tidlig ute med både nye trender, produkter og behandlinger her hos oss, så hvis du virkelig ønsker å være ”først ute” med noe må du komme hit.

Hun viser blant annet til behandlingen Olaxplex, vårens store hårtrend med perlebelagte hårspenner og salongtilbudet ”Speedstyle” som har vokst seg svært populært blant kundene.

- Her ser vi at mange følger etter, og vi synes det er litt ekstra stas å sitte i førersetet.

shopTHE DEVIL IS IN THE DETAILS: Hos Stas i salongen eller i nettbutikken får du kjøpt nydelig tilbehør og noe av det aller nyeste innen trender. (Foto: Stas Hår & Bryn)

VIP og Paris Fashion Week

Med tittelen ”Årets frisørbedrift” og all tilhørende anerkjennelse kommer også mange nye muligheter og åpne dører. Ikke bare kommer det nye leverandører og drøssevis med jobbsøknader inn til salongen; etterspørselen av VIP-styling til både arrangement, fotoshoots og kjente personer har økt, og til høsten skal Siv style anerkjente supermodeller til selveste Paris Fashion Week.

- Det er helt fantastisk å ha muligheten til å være med på noe sånt, stråler Siv.

Salong, butikk og nettbutikk

I salongen er alle ansatte spesialister på hvert sitt felt, og utfører behandlinger for både menn og kvinner i form av klipp, farge, makeup, brynstyling, vipper, kur, event- og brudepakker og speedstyling. Sistnevnte er blitt svært populært og er en tjeneste hvor du kan droppe innom etter jobb og få håret stylet og ordnet før neste avtale.

I tillegg satser Staserne på en ny utvidelse av menyen når de pusser opp og utvider salongen fra 2 til 3 etasjer.

- Det er noen hemmeligheter rundt det nye konseptet vårt, men jeg lover at det kommer til å bli noe helt utenom det vanlige når vi er ferdige, forteller Siv med glimt i øyet.

sivpusseroppUTVIDER: Snart åpner Stas Hår og Bryn sin tredje etasje i det flotte, gamle bygget de holder til i i Jomfrugata. Siv holder hemmelig hva den nye etasjen vil inneholde, men lover at det vil bli helt spesielt. (Foto: Stas Hår & Bryn)

Skulle du som kunde like stylingproduktene, børstene, hårpynten eller annet, så kan du i tillegg til å kjøpe det i salongen også kjøpe det i nettbutikken.

- Vi jobber med å gi nettbutikken et ansiktsløft for tiden, og gleder oss til å utvide varesortimentet med mange flere produkter innen hår og skjønnhet, forteller Siv.

Hva er ditt beste tips å gi når man skal fikse sveisen hos frisør?

- Be om en god klipp som kan vokse seg fin! Da blir tiden imellom frisørbesøkene en tid hvor håret holder stand og er flott. Og ikke vær redd for å ta med bilder med inspirasjon når du kommer hit til oss, det synes vi er bare flott, avslutter Siv, og ønsker både gamle og nye kunder velkommen til Stas.

Les mer: Se butikkutvalget i Midtbyen her
Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt!