Gå til innholdet

Bare i Midtbyen: TAG

Når du rusler i byens gågater, og kommer til den delen av Thomas Angells gate som ligger mellom Nordre og Søndre, finner du restauranten TAG. Det catchy navnet er en forkortelse for gata den ligger i. Den varme gløden fra peisen gir en behagelig hjemmefølelse når du kommer inn, og det lune interiøret innbyr til god stemning rundt bordet.

Koselig med fyr på peisen.

Å spise ute skal være hyggelig og sosialt, sier daglig leder André Marius Grøtte. Derfor er mange av rettene våre laget for å kunne deles. Menyen kombinerer det beste innen nordisk matlaging med smaksopplevelser fra Middelhavslandene. Kokkene våre jobber kontinuerlig med å utvikle menyen etter gjestenes ønsker. Resultatet er et variert og spennende utvalg av retter som lages fra bunnen og er gode å kombinere.

Hvem er TAG for?
Det er veldig viktig for meg at alle som er innom har en god opplevelse. Vi ønsker å være et sted for alle som liker å slappe av med god mat i hyggelige omgivelser. Aldersspennet på gjestene er stort. På kveldstid i helgene er det hovedsakelig unge folk som kommer til loungen i underetasjen. Men resten av tiden kommer det gjester i alle aldre. Nylig hadde vi en som feiret 86-årsdag og storkoste seg med fyrverkeri på kaka. Ellers har vi begynt å få gjester som tidligere brukte å ha ukentlige treff i Palmehaven på Britannia. Dem er det alltid hyggelig å prate med.

Fra lunsj til lounge
TAG restaurant tilbyr gjestene en helhetlig opplevelse. Du kan stikke innom og spise lunsj, nyte en god middag i godt selskap, eller bare ta en drink i baren. Når været tillater det, har vi uteservering i gågata og i den lune bakgården. Fredager og lørdager kan du gå ned trappa til nattklubben/loungen i underetasjen. I ukedagene kan du leie loungen til møter og selskaper.

After Work
På fredager har TAG After Work fra klokken 16, med gunstige priser. Tanken er at man kan gå rett fra jobb, og ha et par hyggelige timer sammen for å lande etter arbeidsuka.

Her finner du TAG Resturant  

Foto: Monica Bye Gjertsen
Tekst: Trond Sortland Kuldvere
Hygg dere rundt bordet i lune omgivelser...
...eller ta en skål i baren.