Gå til innholdet

Besøk Bondens marked før påsken!

I ukene frem mot påske dukker Bondens marked opp i Kongens gate hele 3 ganger. Benytt anledningen til å finne kvalitetsråvarer til påskegildet - rett fra bonden selv!

AVLYST
14. mars 11.00-16.00: Lørdagsmarked under Toilldag 

Produsenter du garantert møter denne dagen: 
  • Brubekken Gårdsmeieri - hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.
  • Franks Spesialiteter - røkt laks
  • Galloway Økokjøtt v/ Åsprong Drift: Økologisk grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega 3. Dyr beiter i norsk natur.
  • Gammelgården Lysklæt - økologiske kjøttprodukter av skogssvin, økologisk grillmat, samt økologiske grønnsaker.
  • Heimebakst: Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter. 
  • Jo-Sætra Produkter - songraut, saft, sirup, syltetøy, chutney, oljer, eddik, lefser, spekemat
  • Knut Garshol Klippfisk - klippfisk, tørrfisk og rækling
  • Kvittem Gård: Økologiske grønnsaker, byggryn, grynmel, speltmel.
  • Lefsebua - lefse, flatbrød, varme sveler, hjemmelaget saft og syltetøy.
  • Romstad Gård: Geleer, sirup, eddik, krydderblandinger, sennepssaus, urtesmør og ost.
  • Skånaliseter Gårdsysteri - 20 forskjellige varianter av geitost, både tradisjonelle, egenutviklede og vellagrede. 
  • Smia Restaurant og Catering: Bacalao, ulike typer ball og fiskekaker.
  • Yggdrasil Norge: 
    Produsent av "Gourmet Trøndersk Røykalaks". Dette er røykalaks produsert på gammeldags vis: sukkersaltet, tørket, og røkt med einer. Beinfri.

AVLYST
28. mars 11.00-16.00: Lørdagsmarked

Produsenter du garantert møter denne dagen: 
  • Brubekken Gårdsmeieri - hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.
  • Franks Spesialiteter - røkt laks
  • Galloway Økokjøtt v/ Åsprong Drift: Økologisk grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega 3. Dyr beiter i norsk natur.
  • Gammelgården Lysklæt - økologiske kjøttprodukter av skogssvin, økologisk grillmat, samt økologiske grønnsaker.
  • Heimebakst: Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter. 
  • Jo-Sætra Produkter - songraut, saft, sirup, syltetøy, chutney, oljer, eddik, lefser, spekemat
  • Knut Garshol Klippfisk - klippfisk, tørrfisk og rækling
  • Kvittem Gård: Økologiske grønnsaker, byggryn, grynmel, speltmel.
  • Lefsebua - lefse, flatbrød, varme sveler, hjemmelaget saft og syltetøy.
  • Romstad Gård: Geleer, sirup, eddik, krydderblandinger, sennepssaus, urtesmør og ost.
  • Rørosrein -  rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.
  • Skånaliseter Gårdsysteri - 20 forskjellige varianter av geitost, både tradisjonelle, egenutviklede og vellagrede. 
  • Smia Restaurant og Catering: Bacalao, ulike typer ball og fiskekaker.
  • Tydalskjøtt: Diverse produkter av elg, lam, gris og storfe



EB41D717-98CF-4D71-8B84-A0959A683A86
Råvarer fra naturen i Oppdal: Produktene fra Jo-Sætra vil du finne på markedet alle tre dagene!

1. april - 14.00-19.00: Ettermiddagsmarked

Onsdag, to dager før påske, dukker markedet opp igjen som en siste sjanse til å fylle opp ferielageret.  Produsentene som deltar er: 
  • Brubekken Gårdsmeieri - hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.
  • Franks Spesialiteter - røkt laks
  • Gammelgården Lysklæt - økologiske kjøttprodukter av skogssvin, økologisk grillmat, samt økologiske grønnsaker
  • Godt og hjemmelaget - tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente mandelpotetlefser og Troll-lefser.
  • Jo-Sætra Produkter - songraut, saft, sirup, syltetøy, chutney, oljer, eddik, lefser, spekemat
  • Knut Garshol Klippfisk - klippfisk, tørrfisk og rækling
  • Lefsebua - lefse, flatbrød, varme sveler, hjemmelaget saft og syltetøy
  • Rørosrein -  rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.
  • Skånaliseter Gårdsysteri - 20 forskjellige varianter av geitost, både tradisjonelle, egenutviklede og vellagrede. 
  • Trollheim Nerskogen - Trollheimburger, kjøttkaker, pølser og tørket Limousinkjøtt.

8CEFD276-2475-4828-8FC8-4B5222491EBDLimousinkjøtt fra Rennebu Kommune: Trollheim Nerskogen kommer 1. april med sine kjøttprodukter