AVLYST
14. mars 11.00-16.00: Lørdagsmarked under Toilldag
Produsenter du garantert møter denne dagen:
AVLYST
28. mars 11.00-16.00: Lørdagsmarked
Produsenter du garantert møter denne dagen:
- Brubekken Gårdsmeieri - hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.
- Franks Spesialiteter - røkt laks
- Galloway Økokjøtt v/ Åsprong Drift: Økologisk grass-fed kjøtt av rasen Belted Galloway. Et flott marmorert kjøtt med høyt innhold av Omega 3. Dyr beiter i norsk natur.
- Gammelgården Lysklæt - økologiske kjøttprodukter av skogssvin, økologisk grillmat, samt økologiske grønnsaker.
- Heimebakst: Smurte tynn- og tykklefser etter gode gamle lokale oppskrifter.
- Jo-Sætra Produkter - songraut, saft, sirup, syltetøy, chutney, oljer, eddik, lefser, spekemat
- Knut Garshol Klippfisk - klippfisk, tørrfisk og rækling
- Kvittem Gård: Økologiske grønnsaker, byggryn, grynmel, speltmel.
- Lefsebua - lefse, flatbrød, varme sveler, hjemmelaget saft og syltetøy.
- Romstad Gård: Geleer, sirup, eddik, krydderblandinger, sennepssaus, urtesmør og ost.
- Rørosrein - rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.
- Skånaliseter Gårdsysteri - 20 forskjellige varianter av geitost, både tradisjonelle, egenutviklede og vellagrede.
- Smia Restaurant og Catering: Bacalao, ulike typer ball og fiskekaker.
- Tydalskjøtt: Diverse produkter av elg, lam, gris og storfe
Råvarer fra naturen i Oppdal: Produktene fra Jo-Sætra vil du finne på markedet alle tre dagene!
1. april - 14.00-19.00: Ettermiddagsmarked
Onsdag, to dager før påske, dukker markedet opp igjen som en siste sjanse til å fylle opp ferielageret. Produsentene som deltar er:
- Brubekken Gårdsmeieri - hvit og brun ost, smør og rømme av kumelk, gammelost. Brun og hvitost av geitmelk. Spekepølser av geit, kjekjøtt.
- Franks Spesialiteter - røkt laks
- Gammelgården Lysklæt - økologiske kjøttprodukter av skogssvin, økologisk grillmat, samt økologiske grønnsaker
- Godt og hjemmelaget - tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente mandelpotetlefser og Troll-lefser.
- Jo-Sætra Produkter - songraut, saft, sirup, syltetøy, chutney, oljer, eddik, lefser, spekemat
- Knut Garshol Klippfisk - klippfisk, tørrfisk og rækling
- Lefsebua - lefse, flatbrød, varme sveler, hjemmelaget saft og syltetøy
- Rørosrein - rene produkter: indrefilet, ytterfilet, flatbiff, stek og reinsdyrskav. Foredlede produkter: tørket reinskjøtt, pølse, tørket- og varmrøkt reinsdyrhjerte, varmrøkt rundsteik av kalv og kokt reinsdyrtunge.
- Skånaliseter Gårdsysteri - 20 forskjellige varianter av geitost, både tradisjonelle, egenutviklede og vellagrede.
- Trollheim Nerskogen - Trollheimburger, kjøttkaker, pølser og tørket Limousinkjøtt.
Limousinkjøtt fra Rennebu Kommune: Trollheim Nerskogen kommer 1. april med sine kjøttprodukter