Gå til innholdet

Bli med på rebusløp i Midtbyen – last ned vår app!

Last ned Rebusløp Midtbyen helt gratis og bli bedre kjent med byen din i høst! Her er det løyper for store og små!

Oppdag Midtbyens kriker og kroker

Last ned vår app ”Rebusløp Midtbyen" her:
Til iPhonehttps://itunes.apple.com/us/app/rebusløp-midtbyen/id1457981279?ls=1&mt=8
Til Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=no.lastfriday.heyho.rebusloep.midtbyen

Oppdag steder du ikke har vært før og la deg sjarmere av bygatene og veitene som finnes i Midtbyen!

Rebuser

Med disse disse rebusløpene kan du være sikker på at det blir gøy og at du blir bedre kjent med Midtbyens fantastiske historie og spennende aktiviteter. Dette har både voksne og barn glede av!

- Finn veita i Midtbyen
Midtbyen består av over 40 forskjellige veiter med unike historier og morsomme fakta. Utforsk veitene i denne rebusen, og gjett deg fram og rundt i byen. 

- Dyrene i Midtbyen
Prøv vårt morsomme og lærerike rebusløp, som tar deg til statuer og andre dyrerelaterte punkter i Midtbyens gater. Passer for både små og store eventyrlystne! 

- Historiske bygninger i Midtbyen
I denne rebusen skal du finne 15 historiske bygninger i Midtbyen. Dette er en fin måte å være turist i egen by på! Vi går stadig forbi Midtbyens bygninger, men vi ser ikke alltid så nøye på de, vel? Dette er en fin mulighet til å se på bygningene med nye øyne, og kanskje lære noe i samme slengen!

- Den lekne løypa
Ta med barna på en tur innom ulike lekeområder i Midtbyen! Pakk sekken med noe godt og sett av noen timer til familiekos og en barnslig byvandring. Rebusen guider deg til seks ulike punkter, hvor det ved ankomst dukker opp et enkelt spørsmål til ungene. Neste steg blir synlig så snart dere har funnet riktig sted og besvart spørsmålet. Gå videre i det tempoet som passer dere. God tur!

- Unge kokkers byløype
Lær om matsvinn samtidig som du får en hyggelig tur rundt i Midtbyen. Rebusen er laget av Unge Kokker og er perfekt for hele familien. 

IMG_3574

Få med alt som skjer i Midtbyen i sommer!