Gå til innholdet

Bryggerekka Bruktmarked åpner booking av stand 30. mars!


Leiepris for stand senkes i år betraktelig, og ansvaret for Bryggerekka Bruktmarked blir overgitt fra Midtbyen Management til Trondheim Kommune.

Populært marked

Det tradisjonsrike og populære Bryggerekka Bruktmarked åpner 2019 sesongen søndag 26.mai kl.10.00, og vil bli gjennomført hver søndag frem til 1. september. Leieprisen for stand senkes betraktelig, og i år vil det bare koste 200,- å leie en stand for å selge brukte ting fra skuffer og skap. Booking av stand åpnes lørdag 30. mars. 

Les mer: Her kan du booke din stand til Bryggerekka Bruktmarked

Markedet er åpent for alle som ønsker å selge sine brukte ting, det være seg klær, nips, samleobjekter, bøker, plater, planter etc. Markedet støtter opp under lokalt håndtverk og design, så om du har egne håndverksprodukter du ønsker å videreformidle, er du hjertelig velkommen til å booke en standplass.

Les mer: Bryggerekka Bruktmarked på Facebook

Trondheim Kommune overtar ansvaret

Siden oppstarten av markedet for 4 år siden, har Midtbyen Management i samarbeid med prosjektleder Anne Isabel Udbye hatt ansvaret for markedet. I år overtar Trondheim Kommune ansvaret, og viderefører driften med Udbye på laget.

Her finner du alt du trenger å vite om Bryggerekka Bruktmarked