Gå til innholdet

Byhaven inviterer til matfest og pepperkakepynting!


Den andre helgen i november, 8.-10. november inviterer Byhaven til stor matfest! Senteret er pyntet til jul, og på programmet står mange spennende smaker og aktiviteter.
Foto: Lasse Berre /Byhaven

TORSDAG 8. NOVEMBER - INSPIRASJONSKVELD

Matmarkedet kickstartes med en eksklusiv inspirasjonskveld med Trine Sandberg. Hun er Norges største matblogger og kokebokforfatter, og en svært ettertraktet foredragsholder. Trine er kjent for sine enkle, gode og populære hverdagsretter, og deler alltid raust av sine tips og triks. Gå inn her for mer informasjon og PÅMELDING!

DØRENE ÅPNER KL. 20:00

KL. 20:15
Kos deg i foajeen med smaksPrøver, mingling og salgsboder. Du kan også få tips og inspirasjon til hvordan du kan pynte julebordet.

KL. 21:00
Foredrag med Trine Sandberg + boksignering.

KL. 21:45
Trekning av flotte premier

baking-christmas-cookies-12190
PEPPERKAKEPYNTING: Ta med barna på gratis pepperkakepynting fredag og lørdag 9.-10. november. (Foto: Pexels)

FREDAG 9. OG LØRDAG 10. NOVEMBER

Fredag og lørdag er Byhaven fylt med lokale matleverandører, deilige smaksprøver og aktiviteter for både store og små. Markedet er en super anledning til å fylle opp helgeposene med noe ekstra godt, eller kjøpe inn noen smakfulle julegaver. Rørosmat, Rågod, Trondheim Slaktehus, Hindrum Gårdsysteri og Meium Sjokolade er noen av leverandørene som stiller opp med kunnskap, kvalitet og gode råvarer.

KLAR FOR JULEMIDDAGEN?

Traktøren stiller med knivsliper. Ta med deg yndlingskniven og få den slipt mens du handler på markedet.

ØL- OG OSTEKURS

Fredag kl. 17:30 arrangerer Gulating og Alma Materøl- og ostekurs. Følg med på Facebooksiden og byhaven.no for påmelding.

GRATIS PEPPERKAKEPYNTING

Ta med barna og kom i julestemning. Byhaven stiller med pepperkaker, pynt og to herlige nisseassistenter. Fredag 9. november kl.14:00-17:00, og lørdag 10. november kl. 11:00 - 15:00.

Les mer: Byhavens nettside
Les mer: Dette skjer i Midtbyen i november
Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt
Les mer: Prøv hjemlevering av varer du handler i Midtbyen