Gå til innholdet

CI Pedersen har blitt ny

CI Pedersen i Olav Tryggvasons gate har  vært en stødig merkevare i Trondheim siden 1858. Historien er lang og rikholdig, og kan skimte med at 5 generasjon nå eier og driver butikken framover.
Butikken er nå pusset opp, og de ønsker nye og gamle kunder velkommen til et utvidet og meget lekkert vareutvalg.

VIPP Showroom består av en spennende fargepalett og mange spennende løsninger.

Hva har dere gjort nytt i butikken til nyåpning?

- Vi har flyttet butikken én etasje ned og åpnet opp lokalet slik at det er blitt lysere og luftigere. Det er viktig for oss at kundene føler de har god plass når de er på besøk, og det har vi hatt et fokus på å få til, sier butikksjef Annika Nørkov.

Hun mener også at oppussingen har gjort butikken litt mer tilgjengelig enn før.

- Vi har mange faste kunder, men siden nyåpning har vi fått mange flere nye innom. Vi har alltid i utgangspunktet vært et glassmagasin, og selv om vi fortsatt skal være det, så er det viktig for oss å tilpasse oss hvordan handelen også har endret seg. Derfor vil man nå finne mye mer interiør og møbler hos oss.

CIP3

CIP5
Nytt og spennede møbelutvalg

Unikt showroom og stort vareutvalg


CI Pedersen er nå 1 av 2 butikker på landsbasis som har åpent et eget showroom for merket ”Vipp” og deres nye kjøkkensatsning.  Andre store merker man kan finne hos C.I. Pedersen er Cooe, Royal Copenhagen, Normann Copenhagen, HAY, Kitchen Aid, Le Creuset, Hutschenreuther, Georg Jensen, Røros Tweed og Iittala for å nevne noen.

- Vi har varer fra over 100 leverandører, så det er vanskelig å plukke seg en absolutt favoritt, men jeg tror jeg må velge det finske merket Iittala. De har en fantastisk gjenbruk av sitt design og er flink til å bytte farger og mønstre, konstaterer Annika.

Årets jul blir ei "gulljul"

Til jul er ”alt lov” når det gjelder borddekking til festlige lag i følge Annika.

- Det har i mange år blitt gjettet på at i ÅR blir det gullår, men det har alltid slått feil. I ÅR derimot, da er det garantert at det blir gullår, så vi forventer å se mye gull i juledekorasjoner og bordpynt til årets feiringer.

Årets julegavetips fra Annika er vaser og lysestaker fra Cooe og juletrær i gull. I tillegg er serviset fra Royal Copenhagen svært populært.

- De er veldig dyktige på å modernisere et svært gammelt og ærverdig design.

CIP2
- Juleborddekkingen består ofte av mange naturmaterialer som tre, mose og kongler, sier butikksjef hos CI Pedersen, Annika.

I butikken kan man registrere alle slags typer ønskelister, så om du er som oss og ikke klarer å velge bare én ting, så kan du sette opp ei liste. Det er jo alltids lov å håpe.

Vi har hørt at dere har en ekstraordinær service til kundene deres?

- Om man handler for 2000 kr i butikken, så kjører vi varene gratis hjem til deg om du bor innenfor Trondheimsområdet, forteller eier Rune Børsting med et smil.