Gå til innholdet

Dette går som planlagt i år!

Vi går en super tid i møte med mye aktivitet i Midtbyen.

Kulturnatt går av stabelen 18. september, akkurat som planlagt!

Besøk små og store arrangementer over hele byen. Dette er kvelden for nye oppdagelser og varierte kulturopplevelser på kjente og ukjente arenaer. Programmet finner du på nettsidene og appen vi lanserte i fjor være en viktig brikke. Så snart programmet er klart, kommer vi til å gå ut med en oppfordring om nedlastning av den, slik at planleggingen av din personlige Kulturnatt kan begynne!

Velkommen til Kulturnatt fredag 18. september!

Følg gjerne Kulturnatt Trondheim på Facebook for å holde deg oppdatert på program og nyheter om appen.

Toilldag med en vri 15., 16. og 17. oktober

Historiens første 3-dagers Toilldag kommer! Vi strekker den populære handledagen over tre dager for å unngå køer og sikre at de som besøker Midtbyen føler seg trygge. Tilbudene spres utover disse tre dagene og vi gleder oss til å se hva butikkene har å by på denne gangen!

Nyhetsbrev_Toilldaga2020

Julemarkedet er under planlegging!

Dette er vel en gledelig nyhet for alle som har vært engstelig for at den elskede førjulsmagien på Torvet skal utgå i år! Det arbeides på spreng for å kunne gjennomføre Julemarkedet på en trygg og forsvarlig måte. Det vil bli endringer, strengere vakthold og en 100 % korona-tilpasset arena. Den gode stemningen og det spennende utvalget vil derimot forbli uforandret!

Vi ønsker trygge og hyggelige opplevelser for alle som besøker Midtbyen. Ta gjerne sykkelen eller beina fatt hvis du har mulighet, hold avstand til andre og hold deg hjemme om du ikke er helt i form. 

Juelmarkedet_Trondheim_treboder_Sven-Erik_KnoffFoto: Sven-Erik Knoff

Hold deg oppdatert på FHIs retningslinjer her!

Velkommen til Midtbyen!