Gå til innholdet

Dette kan du gjøre i helgen!


Du som velger Midtbyen i helgen kan velge og vrake mellom et fjell av underholdning og opplevelser som passer for både store og små. Ingen grunn til å kjede seg, og om nyttårsforsettet ditt er å oppleve mer så er sentrum en god plass å starte. Her er noen av helgens muligheter.
En av verdens hotteste og interessante artister er på plass på Byscenen fredag 11. januar. (Foto: Byscenen)

Fredag 11.1

Omar Souleyman på Byscenen

Den syriske dansemusikk-kongen og bryllupssangeren Omar Souleyman inntar Byscenen denne helgen etter å ha solgt ut Københavns største klubbscene og legendariske Garage i Bergen. Han blir regnet som en av Midtøstens mest populære entertainere, og er nå på vei mot verdensherredømme i sjangeren arabisk danke og acid house. Det er fortsatt billetter igjen, de kjøper du her

WOW- en utstilling med balkjoler og festantrekk

Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum feirer sine 125 år med brask og bram, og inviterer inn til en fantastisk utstilling med enestående kjoler og antrekk fra blant annet selveste Dior, Balmain, Givenchy, Cardin, Lanvin, Schiaparelli, Féraud, St.Laurent, Per Spook m.fl. I tillegg til haute couture fra Paris, kan museet blant annet også presentere to kjoler som er lik to båret av Prinsesse Diana. La deg inspirere, les mer her

49431910_536860586822472_8478713351558397952_n
VAKRE KJOLER: Hvis du er opptatt av mote og historie anbefales du å besøke utstillingen "WOW" hos Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum. Her kan du se unike ballkjoler og festplagg fra kjente designere og designhus. (Foto: NKIM)

Lørdag 12.1

Dragefantastisk familiedag hos Trondheim Kino!

Vil du være med dit dragene bor? Denne lørdagen kl. 12:15-16:00 inviterer byens kino til familiedag for alle som elsker drager! Bli med på aktiviteter for hele familien, og se «Dragetreneren 3». Filmen er en fortsettelse på eventyret til Hikken og dragen hans, og har aldersgrense 6 år. Facebookeventet finner du her, og billetter finner du her.

dragetreneren3
PREMIERE: Trondheim Kino har mange premierer denne helgen, og en etterlengtet oppfølger i historien om drager og trenere er endelig på plass. "Dragetreneren 3" passer for alle fra 6 år og opp. (Foto: Trondheim Kino)

Helgen på Vitensenteret

Vitensenteret er et sikkerstikk hvis man vil trimme de små grå, og samtidig underholde barna. I løpet av lørdagen mellom kl. 12-16 kan man oppleve guidet planetarieshow, vitenverksted, og vitenshow. Les mer her

Søndag 13.1

Søndagsfeber hos TYVEN og vintage shopping med Livid Jeans

Står en rolig søndag med kaffe og en dæsj vintage shopping øverst på ønskelisten? Ta turen til nyåpnede TYVEN (I Dronningens gate 11) på søndag og dykk ned i Livid Jeans sin fantastiske samling av vintageskatter. Les mer her

Livid og tyven
ROLIG SØNDAG: Hvis du kjenner higet etter kaffe og shopping på søndag er Livid Jeans på plass hos TYVEN i Dronningens gate med skatter fra vintagelageret sitt. (Foto: Livid/Tyven)

Gratulerer med 90-års dagen, Håkon Bleken!

Trondheim Kunstmuseum i Bispegata inviterer til bursdagsfeiring med gratis inngang til museet og kake så langt det rekker kl. 12:00 -16:00 denne søndagen. En levende kunstnerlegende fyller hele 90 år, og jubilanten vil selv være tilstede fra kl. 13:00. Hipp hipp! Facebookeventet finner du her.

Les mer: For flere arrangement i helgen, se TRD events
Les mer: Se hva som går på kino!
Les mer:
Her kan du spise i Midtbyen