Gå til innholdet

Dette kan du hygge deg med i vinterferien

Len deg tilbake og nyt en forestilling på Trøndelag Teater eller Trondheim Kino, utforsk kunstutstillinger, dans rundt på Marinen eller lær noe nytt på foredrag!

Kino er en hyggelige familieaktivitet i vinterferien!

Hva med å kombinere en hyggelig aktivitet med et kafébesøk eller middag på restaurant? Vi ønsker alle en fin vinterferie med disse forslagene til hva dagene kan fylles med!

Familie– og barneaktiviteter

Trondheim Kino - hver dag
Aktuelle filmer 
Lassie kommer hjem: Verdens mest kjente hund er endelig tilbake på kino! Aldersgrense 6 år

Bien Maja og det gylne egget: Bien Maja er tilbake med nye eventyr og overraskelser for hele familien. Tillatt for alle.

Pinnochio: Terningkast 6 fra KinoMagasinet! 5 fra Dagbladet, VG, FilmPolitiet og mange flere! En trofast adapsjon av den berømte historien om tredukken som blir levendegjort av den ensomme treskjæreren Geppetto. Aldersgrense 6 år.

Trolls verdensturne: La glitteret drysse når verdens mest sjarmerende småtroll rocker videre! Tillatt for alle.

Vinterferien på Rockheim - tirsdag-søndag
Besøk Rockheim i vinterferien! Vi byr vi på daglige aktiviteter for hele familien – alt inkludert i inngangsbilletten. Barn under 16 år har gratis inngang. 

rockheimFoto: Rockheim/Klipp&Lim

Den hemmelige hagen av F. Hodgson Burnett - 25.,- 27. februar på Trøndelag teater
En kjær barneklassiker på en kjær scene. Har du noen gang gjort noe du ikke fikk lov til? Kanskje ble du så nysgjerrig at du ikke klarte å la være. Slik var det nok tiåringen Mary følte det da hun først fikk vite om den hemmelige hagen.

Barnas Sjøfartsmuseum - tirsdag-lørdag kl. 10-15 (12-16)
Utstillingen i andre etasje er ei barnevennlig utstilling om seilskutetida. Her finnes et lek- og læranlegg som illuderer dekket på et seilskip. Man kan kle seg ut, knytte ulike knuter, tegne, løse oppgaver og gå på jakt etter det hemmelige rommet. 

Vitensenteret - 22.-26. februar kl. 11-17
Vitensenteret i Trondheim er et populærvitenskapelig opplevelsessenter, hvor du lærer nye ting samtidig som du har det gøy. Her kan du ha det gøy med familie og venner! 

Rebusløp i Midtbyen: når som helst
Last ned Rebusløp Midtbyen helt gratis på mobilen og bli bedre kjent med Trondheims sentrum. Her er det løyper til glede for både for store og små!

img_3574

Godt og blandet for voksne

Trondheim Kino - hver dag
Aktuelle filmer
Wonder Woman action/fantasy: Opplev årets mest ettertraktede film på stort lerretet - også i D-BOX med seter som beveger seg etter handlingen. Velg Prinsen sal 1 for D-BOX!

Den største forbrytelsen drama/spenning:  En storslått og dramatisk film om en norsk arbeiderfamilie, basert på virkelige hendelser som strekker seg fra 30-tallet til fredsdagene i 1945

Attentat Hotel Mumbai drama/thriller:  Omhandler den dramatiske historien om terrorangrepet som skjedde i 2008, på det berømte og tradisjonsrike Taj Hotel i den indiske byen Mumbai.

Palm Springs komedie/fantasy/romantikk: Årets store romantiske komedie! Publikumsfavoritten fra Sundance med Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) og Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street) i hovedrollene


Innblikk i andre - et møte med André Bjerke - 24. februar kl. 12-13
Musiker Alf Erik Strandheim har i forbindelse med André Bjerkes 100-års jubileum i 2018 tonesatt tolv av hans mest folkekjære dikt. Sammen med Mari Dokk og Espen Waranko Godø kommer de til Hornemansgården for å spille og fortelle om André Bjerke, hans liv og diktning. Påmelding: Kulturenheten, tlf. 72 54 57 00 eller 72 54 57 14.

Torsdagstreff på Trondhjems Sjøfartsmuseum - 25. februar kl. 19
Torsdagstreff er en serie med foredrag med maritim forankring som arrangeres siste torsdag i januar til og med april. 25. februar : Tilbakeblikk på sjøfartsbyen Trondheim

Strikk og lytt på Trondheim Folkebibliotek - 25. februar kl. 17.30 - 18.30
Har du lyst til å høre en god fortelling eller et vakkert dikt? Du kan ta med deg strikketøy, heklenål eller bare komme og lytte hvis du vil. Kaffe og te serveres. Sikre deg plass ved å hente ut gratisbillett fra Hoopla her.


Bondens marked i Kongens gate - 27. februar kl. 11-17
Her kan du sikre deg godbiter både av grønnsaker, kjøtt, fisk, mel, ost, saft og mye mer! Velkommen til en matprat og en trivelig handel. Dagsretreat Meditasjon, yoga og vegetarmiddag - 27. februar 14-19 En dag for indre velvære og ro - opplev hatha yoga, dyp avslapning, meditasjon, vegetarisk middag, live musikk og mer  Samlingen Trondheim Kunstmuseum - onsdag-søndag Utstillingen viser et utvalg kunstverk fra Trondheim kunstmuseums store samling, som ble påbegynt på midten av 1800-tallet og som fremdeles er under utvikling. Romeo og Juliet - 23.- 27. februar på Trøndelag teater
Shakespeares tidløse klassiker er den ultimate kjærlighetshistorien – pakket med ungdommelig livskraft og fremtidstro.

Les også: Familietid i Midtbyen