Gå til innholdet

Disse åpner i Midtbyen!

I løpet av sommeren åpner et knippe nye butikker her i Trondheim sentrum, blant annet et veldig populært boligvarehus i Mercurgården!

.. og Tulla Fischer utvider lokalene sine!

Ny vår for "Mercursenteret"

I fjor skrev vi om hvem som beholdt lokalene sine i bygningen vi før kjente som Mercursenteret, og nå vet vi hvem som kommer til å flytte inn sammen med dem.

Det er allerede kjent hvilken butikk som skal flytte inn, men hvis du gikk glipp av nyheten; Illum Bolighus er på vei! Det blir det femte varehuset av sitt slag her i Norge – de finnes allerede i både Oslo, Bergen og Stavanger. Illums Bolighus er et livstilsvarehus som byr på det beste av skandinavisk og internasjonalt design, og vi tror det sitter mange interiørinteresserte og venter i spenning på åpningen i juni.

Nærmeste nabo Tulla Fischer har begynt renovering og utvidelse av lokalene sine, som blir omlag 100 kvadratmeter større enn tidligere. De håper å kunne ønske gjester velkommen til restauranten innen Illums åpner i medio juni.

Trykk her for å lese intervjuet trd.by gjorde i mars av medeier og daglig leder Pål Espen Halvorsen om planene for restauranten.

Nye naboer

Bergans Brand Store

I de gamle lokalene til Kleins i Nordre gate 12, kan vi på sensommeren/høsten ønske Bergans Brand Store Trondheim velkommen til Midtbyen. Bergans har lenge ønsket seg til Trondheim, men har tålmodig ventet på de riktige lokalene. Nå har de funnet det midt i smørøyet, og det gleder helt sikkert mange friskuser i byen.

Trykk her for å lese mer i saken Tekstilforum har skrevet om åpningen av Trondheims-butikken. 

Maanesten
Maanesten skaper smykker som komplementerer den individuelle jente/kvinne og gir henne et sofistikert utrykk som følger trendene. Det finnes 7 Maanesten-butikker i 4 ulike byer i Norge, og nå blir Trondheim den femte byen de åpner i – med to butikker! Produktene til Maanesten selges også av andre forhandlere, så her i Trondheim har du kanskje sett smykkene deres hos Bogart.Cosmo og Høyer.  

Lokalene til butikkene er ikke avslørt enda, annet enn at det blir i Trondheim Sentrum.

Trykk her for å bli bedre kjent med dem i denne artikkelen skrevet av Melk & Honning.

To nye gjenbruksbutikker åpnet nylig i Midtbyen

UFF i Nordre gate (Facebook-profil)
20. mars åpnet UFF en ny butikk i Nordre gate. UFF Second Hand har solgt vintage og brukt i over 20 år. Deres fokus er kvalitetsplagg og trend til en god pris. Overskuddet fra butikkene går til bistandsprosjekter i Afrika og Asia.

img_0163

Arven Vintage i Sommerveita  (Instagram-profil)
I januar 2021 åpnet en flunkende ny vintage-butikk i Sommerveita. Innehaver Irene har alltid vært vært glad i å finne skatter i klesskapene til eldre slektninger, og navnet på butikken kommer rett og slett av at mye av det som selges der er nettopp arvet.

Les mer: Her finner du vintage- og bruktskattene i Trondheim sentrum
Les mer: Familietid i Midtbyen
Les mer: Spis restaurantmiddag til 150,- hver mandag!