Gå til innholdet

Disse tre beholder Mercur-lokalene sine

I bygget vi kjenner som Mercursenteret er det store forandringer i gjære. Det blir kontorlokaler oppover i etasjene og byggingen er i gang, men på bakkeplan holder fremdeles Tulla Fischer, Mester Grønn og Monki åpent! 

Greit å vite

Selv om det er mye som skjer, er det altså fremdeles liv i Kongens gate 8. Navnet "Mercursenteret" utgår, så fra nå av blir bygget kalt etter adressen sin. Fra mesaninen og opp til fjerde etasje bygges tidligere butikklokaler om til kontorlokaler.

IMG_5905
Disse tre fortsetter å leie lokaler i Kongens gate 8. 

Her kan du bruke på Midtbykortet fremdeles!

Restaurant og bar Tulla Fischer på hjørnet av Kongens gate og Nordre gate ligger der det alltid har gjort – og er like hyggelig som det alltid har vært. Her kan du kose deg med mat og drikke til den store gullmedalje og betale med Midtbykortet hvis du har lyst til det. De byr på middelhavsinspirert mat, og pizza bakt i steinovn på italiensk vis. 


41FA95CF-3709-4E1F-AFA3-97B4DF63C736Tulla Fischer er et yndet lunsjsted og ombyggingen setter heldigvis ingen stopper for de besøkende!

Mester Grønn består også. De har utvidet åpningstiden med én time og åpner nå klokken 09. De har fått egen inngang fra Kongens gate og blomstertorg på utsiden, som kommer til å bli et veldig fint og fargerikt innslag ute i gaten når været blir varmere. Her kan du også betale med Midtbykortet.

IMG_5902
Hos Mester Grønn får du friske blomster som blir fraktet fra produsent til butikk uten fordyrende mellomledd. 

mestergronnButikken har nå to innganger; én der hovedinngangen til Mercursenteret var i Kongens gate, og den neste lenger bort i gaten der blomstertorget nå er. 

Les mer: Akkurat nå i Kulturkvartalet
Les merBritannias luksuriøse drømmeverden
Les merMidtbyens ferskeste butikker og restauranter