Gå til innholdet

Du rekker begge deler!Sen frokost? Tur i Bymarka? Klippe plena? Uansett hvilke ærend du har i helgene, så lar alt seg kombinere med shopping i Midtbyen - vi har nemlig åpent til kl. 18:00 - også på lørdager!
Før i tiden kunne man oppleve at "byen stengte tidlig på lørdager" og hvis man skulle rekke noe måtte det planlegges godt. Heldigvis har vi nå fått litt bedre tid enn før!

For litt over 10 år siden ble åpningstidene i Midtbyen endret. Butikkene på gateplan har nå åpent til kl. 18:00 alle hverdager, samt på lørdager! På hverdagene har Midtbyens 3 kjøpesenter og noen butikker på gateplan utvidet åpningstid til kl. 20:00.

Gjør derfor unna dine ærend i helgene med god samvittighet og null stress, og kom etterpå til Midtbyen og kos deg med shopping, mat og kultur. 

Tips!

- På lørdag og søndag kan du benytte deg av Familierabatt helg på bussen. Da kan du ta med 4 barn og/eller hund for prisen av en voksenbillett. Se mer om priser og Familie helg på AtB sine nettsider

- På lørdager parkerer du gratis etter kl. 15.00 på gateplan. Se våre parkeringstips her

- Har du fått et Midtbykort? Du kan bruke Midtbykortet på både shopping, kulturopplevelser og spisesteder. Les mer om brukersteder her

Les mer: Shopping i Midtbyens butikker
Les mer: Spis i Midtbyen
Les mer: Endelig Mandag - Middag til 150,-
Les mer: Her kan du bruke Midtbykortet ditt